Νέες εκδόσεις Pallas και Etoile από την DS Automobiles

Νέες εξοπλιστικές εκδόσεις για την γκάμα των μοντέλων της λανσάρει στην Ελλάδα η DS Automobiles με τα επίπεδα Pallas και Etoile να απλοποιούν τα πράγματα για τον ενδιαφερόμενο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Κατά τη διάρκεια του 2024, τα μοντέλα DS 3, DS 4 και DS 7 της DS Automobiles σταδιακά θα υιοθετήσουν μια νέα, απλοποιημένη δομή γκάμας, βασισμένη σε στα δύο νέα επίπεδα εξοπλισμού Pallas και Etoile.

Διαβάστε επίσης – Peugeot 106 Rallye: Πολύ μπροστά από την εποχή του!

Με αυτές τις εκδόσεις στόχoς της γαλλικής εταιρείας είναι να τονιστούν με μεγαλύτερη σαφήνεια τα βασικά χαρακτηριστικά και το “κορυφαίο savoir-faire της μάρκας”, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.


Το όνομα Pallas επιστρέφει στην DS Automobiles. Μια ιστορική έκδοση από την DS του παρελθόντος, το Pallas παρουσιάστηκε το 1964. Εξήντα χρόνια αργότερα, επιστρέφει με τον ίδιο στόχο: να αντικατοπτρίζει τη γαλλική τεχνογνωσία στην πολυτέλεια και την τεράστια προσοχή στη λεπτομέρεια.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάζουμε ένα από τα λίγα μικρομεσαία πετρελαιοκίνητα της αγοράς

Η αρχή γίνεται με το DS 4 Pallas, το οποίο παρουσιάζει εσωτερικό διάκοσμο σε συνδυασμό υφάσματος και μαύρου δέρματος με νέο μοτίβο ραφής στο κάθισμα και την πλάτη. Η άνεση στην καμπίνα αυξάνεται με ηχομονωτικά κρύσταλλα στο εμπρός μέρος (παρμπρίζ και πλευρικά παράθυρα) και το σύστημα Clean Cabin με το “Air Quality System”, που συνοδεύει τον αυτόματο κλιματισμό δύο ζωνών, και αναλαμβάνει αυτόματα τον καθαρισμό του αέρα στο εσωτερικό.

Από τεχνολογικής άποψης, στην έκδοση Pallas μεταξύ άλλων βρίσκουμε ενσωματωμένα τα Adaptive Cruise Control Stop & Go, Lane Keep Assist, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω, καθώς και κάμερα οπισθοπορείας. Η εξωτερική σχεδίαση, περιλαμβάνει γυαλιστερή μαύρη λάκα στα DS WINGS και στα διακοσμητικά εξάτμισης, ενώ φέρει ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών.

Στην κορυφή της γκάμας θα βρίσκεται η έκδοση Etoile για τα μοντέλα των Γάλλων.
Εδώ η καμπίνα είναι επενδυμένη με Alcantara ή δέρμα Nappa υψηλής ποιότητας και ειδικής κατεργασίας σε σχήμα μπρασελέ. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ηλεκτρικά θερμαινόμενα καθίσματα, το σύστημα DS Iris με ψηφιακό βοηθό και ChatGPT, την διαισθητική οθόνη DS Smart Touch με δυνατότητα ανάγνωσης χειρόγραφου και την DS Augmented HUD 21 ιντσών. Για στυλ, άνεση και ασφάλεια, το DS 4 Etoile περιλαμβάνει μεταξύ άλλων προβολείς DS Matrix LED Vision, φιμέ πίσω παράθυρα με ηχομονωτικά κρύσταλλα, καθώς και το πακέτο Rear Traffic Detection.

Και οι δύο νέες εκδόσεις, διατίθενται με δύο πακέτα προαιρετικών επιλογών: “Comfort” και “Tech” για την Pallas και “Absolute Comfort” και “Absolute Tech” για την Etoile.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.