Νέα έκδοση για το coupe SUV της Peugeot – Με ισχύ 136 ίππων

Το γνωστό πλέον, ήπια υβριδικό σύστημα του ομίλου προστίθεται και στη γκάμα του Peugeot 408! Δείτε πόσο κοστίζει στην Ελλάδα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Peugeot 408

Στη διεύρυνση της γκάμας της προχωρά η γαλλική εταιρεία λανσάροντας την ήπια υβριδική έκδοση του Peugeot 408. Το coupe SUV απέκτησε πλέον τον γνωστό 48V των 136 ίππων που προσφέρεται και σε άλλα μοντέλα του ομίλου Stellantis. Πάμε να το γνωρίσουμε πιο αναλυτικά και ασφαλώς να δούμε πόσο κοστίζει.

Δείτε επίσης: Τα τρία Toyota που “σαρώνουν” στην Ευρώπη – Η τιμή τους στη Ελλάδα

Αρχικά να υπενθυμίσουμε πως η έκδοση “Hybrid 136” εξοπλίζεται με έναν τρικύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 1,2 λτ. Επάνω στο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και έξι σχέσεων είναι εγκατεστημένο ένα ηλεκτρικό μοτέρ, με αποτέλεσμα η συνδυαστική ισχύς να αγγίζει τους 136 ίππους και η ροπή τα 230 Nm. Σημαντικό είναι επίσης να αναφέρουμε πως οι εκπομπές CO2 περιορίζονται στα 115 γρ./χλμ., με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη έκδοση να απαλλάσσεται από τέλη κυκλοφορίας.


Διαθέσιμο σε δύο “πακέτα” εξοπλισμού
Η ήπια υβριδική έκδοση του Peugeot 408 είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά σε δύο εκδόσεις, την Allure και την GT. Αυτό σημαίνει ότι προσφέρεται από την αρχή με πλούσιο εξοπλισμό, αφού ενδεικτικά να πούμε ότι περιλαμβάνει διζωνικό κλιματισμό, LED φωτιστικά σώματα, infotainment με οθόνη 10 ιντσών και φιμέ πίσω κρύσταλλα. Όσον αφορά στους χώρους αποσκευών, η Peugeot ανακοινώνει συνολική χωρητικότητα 536 λίτρων, τιμή η οποία μπορεί να φτάσει έως και τα 1.611 λίτρα, με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων.

Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα;
Το νέο Peugeot 408 Hybrid 136 ξεκινά στην ελληνική αγορά από τα 34.900 ευρώ στην έκδοση Allure. Η πιο πλούσια GT έκδοση κοστίζει 38.200 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.