Χιλιάδες “Made in Turkey” περιπολικά – Η τελετή παράδοσης στην τουρκική αστυνομία

Όχι ένα, όχι δύο... αλλά 7.204 περιπολικά παραδόθηκαν σε τουρκική αστυνομία και στρατοχωροφυλακή. Εντυπωσιακές εικόνες από την τελετή στην Τουρκία!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
περιπολικά

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες από την τελετή παράδοσης των νέων περιπολικών στην Τουρκία. Κάτι τέτοιο είναι απόλυτα λογικό, αφού σπάνια βλέπουμε μία τόσο μεγάλη παραλαβή κρατικών οχημάτων. Αυτή τη φορά, η τουρκική αστυνομία και η στρατοχωροφυλακή παρέλαβαν χιλιάδες οχήματα, με τα περισσότερα όπως διαπιστώσαμε να είναι μάρκας Togg.

Δείτε επίσης: Τετρακίνητο Lexus περιπολικό 184 ίππων για την ΕΛ.ΑΣ. – Ο όρος της δωρεάς

Με επίσημη δημοσίευση του στο twitter, ο Ερντογάν γνωστοποίησε ότι πραγματοποιήθηκε τελετή παράδοσης νέων οχημάτων για τη χωροφυλακή και την αστυνομία. “Ανανεώνουμε τον στόλο των οχημάτων της Αστυνομίας και της Στρατοχωροφυλακής. 5.001 οχήματα θα να παραλάβει η Αστυνομία για να τα χρησιμοποιήσει για τις ανάγκες αστυνόμευσης αλλά και της τροχαίας. 2.203 οχήματα θα τα παραλάβει η Στρατοχωροφυλακή. Συνολικά 7.204 οχήματα παραδίδονται στις δυνάμεις της Αστυνομίας και της Στρατοχωροφυλακής”, ανέφερε χαρακτηριστικά.


Ασφαλώς, δεν απουσίασαν και οι έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό της γειτονικής χώρας. Ενδεικτικά, ο παρουσιαστής της SOZCU TV ανέφερε: “Αυτή η εικόνα που βλέπετε πίσω μου δεν είναι από τη Β.Κορέα. Αυτές οι εικόνες υπάρχουν μόνο στα κομμουνιστικά καθεστώτα. Αυτά που θα δείτε είναι 7.204 οχήματα του κράτους, μεγάλη σπατάλη”.

TOGG

Όπως διαπιστώσαμε, πολλά από τα αυτοκίνητα που παραδόθηκαν (αν όχι όλα) ήταν της τουρκικής μάρκας TOGG. Το TOGG T10X, όπως ονομάζεται, είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV, το οποίο κυκλοφορεί στην Τουρκία. Εξοπλίζεται με ένα μοτέρ 218 ίππων, ενώ υπάρχουν δύο εκδόσεις που διαφοροποιούνται ως προς την χωρητικότητα της μπαταρίας. Η μικρότερη έχει χωρητικότητα 52,4 kWh και η μεγαλύτερη 88,5 kWh, με την τελευταία να προσφέρει αυτονομία που ξεπερνά τα 500 χλμ. Αργότερα θα υπάρξει και τετρακίνητη έκδοση με δύο ηλεκτροκινητήρες.

Πηγή: skai.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.