To SUV 1.200 ίππων που εκτελεί επιτόπου περιστροφή 360 μοιρών – Το είδαμε από κοντά

To θηριώδες Plug-In υβριδικό SUV βρέθηκε στην Ελλάδα και ασφαλώς εκτέλεσε περιστροφή 360 μοιρών! Δείτε το σχετικό μας video...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Yangwang U8

Στα πλαίσια της πανελλήνιας παρουσίασης του νέου Plug-In υβριδικού SUV της BYD, η κινέζικη εταιρεία μας έδωσε μία γεύση και από το εντυπωσιακό Yangwang U8. Πρόκειται για ένα θηριώδες, αμιγώς ηλεκτρικό SUV που κατασκευάζεται από τη θυγατρική εταιρεία της BYD.

Δείτε επίσης: Δοκιμάζουμε το 1000άρι best seller SUV της MG

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του είναι ότι μπορεί να περιστρέφεται γύρω από τον άξονά του. Ουσιαστικά, δηλαδή, είναι σε θέση να κάνει επιτόπια περιστροφή 360 μοιρών. Πώς επιτυγχάνεται κάτι τέτοιο; Ασφαλώς λόγω της ύπαρξης τεσσάρων ανεξάρτητων ηλεκτροκινητήρων. Όπως θα δείτε και στο video που δημοσιεύσαμε στο Instagram, για να επιτευχθεί επιτόπια στροφή του αμαξώματος, οι δεξιοί τροχοί κινούνται σε αντίθετη διεύθυνση από τους αριστερούς.


Συνδυαστική ισχύς 1.200 ίππων
Το “θωρηκτό” Yangwang U8, το οποίο δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά, εξοπλίζεται με δίλιτρο, υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ, το οποίο συνοδεύεται από τέσσερις ηλεκτροκινητήρες. Κάπως έτσι, η συνδυαστική ισχύς του Plug-In υβριδικού συστήματος αγγίζει του 1.200 ίππους και η μέγιστη ροπή φτάνει τα 1.280 Nm.

Αποτέλεσμα είναι τα 0-100 χλμ./ώρα να έρχονται σε μόλις 3,6 δλ., ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει στα 200 χλμ./ώρα. Ακολουθεί το video της επιτόπου περιστροφής, ενώ κλείνοντας να αναφέρουμε ότι το τετρακίνητο Yangwang U8 θα βρίσκεται στη έκθεση “Auto Athina” (από 5 έως 13 Οκτ.), όπου θα μπορείτε να το δείτε από κοντά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη traction.gr (@traction.gr)

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.