Έκθεση αυτοκινήτου “AUTO ATHINA 2024” – Video από την ξενάγηση

Η "AUTO ATHINA" έχει ανοίξει τις πύλες της για το κοινό! Δείτε στο video μας την "ξενάγηση" στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
AUTO ATHINA

Το κοινό μπορεί αυτές τις ημέρες να επισκεφθεί την έκθεση “AUTO ATHINA”, εκεί όπου θα δει από κοντά περισσότερα από 200 νέα μοντέλα. Ανάμεσά τους βρίσκονται πάνω από 20 αυτοκίνητα που πραγματοποίησαν την πανελλαδική τους πρεμιέρα. Βρεθήκαμε στον εκθεσιακό χώρο “Metropolitan Expo” και στο video που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μία “γεύση” από την έκθεση.

Δείτε επίσης: To πιο προσιτό αυτόματο Ford Kuga με επιτόκιο 3,99% – Η τιμή του στην Ελλάδα

Δεν απουσιάζουν Mercedes και smart
Στο περίπτερό της Mercedes θα μπορέσετε να δείτε από κοντά τρία μοντέλα του τμήματος Mercedes-AMG. Πιο αναλυτικά, δυναμικό παρόν θα δώσουν τα Mercedes-AMG CLE53 4MATIC Coupe, η AMG SL43 και η AMG GLA 43. Δίπλα τους, θα συναντήσετε τη ναυαρχίδα των ηλεκτρικών της εταιρείας, την Mercedes EQS SUV 450 4MATIC, αλλά και την άρτι αφιχθείσα G-Class 450d. Εννοείται ότι το παρών δίνει και η smart με δύο νέα μοντέλα, τα smart #1 και τα smart #3.


Το ισχυρότερο μοντέλο της BMW M
Ασφαλώς από την “AUTO ATHINA” δεν απουσιάζει και η BMW, με την γερμανική εταιρεία να φέρνει το ισχυρότερο μοντέλο παραγωγής της. Αναφερόμαστε ασφαλώς στην BMW XM Label Red, η οποία φέρει ένα σύστημα M HYBRID που αποδίδει συνολική ισχύ 748 ίππων. Στον χώρο της υπάρχουν και άλλα μοντέλα, όπως η X1, η Σειρά 1, αλλά και η νέα BMW X3.

Εντυπωσιάζει το περίπτερο της Ford
Η Ford εντυπωσιάζει με την πληθώρα των εκθεμάτων της στην έκθεση αυτοκινήτου “AUTO ATHINA”, με τα φλας της δημοσιότητας να πέφτουν στο αμιγώς ηλεκτρικό Capri, το οποίο πραγματοποίησε εκεί την πανελλήνια πρεμιέρα του. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να δουν στο περίπτερο της Ford την κορυφαία έκδοση Dark Horse της νέας Mustang. Σε περίοπτη θέση βρίσκονται πολλά ακόμα ηλεκτρικά μοντέλα της Ford, όπως η μοναδική στο είδος της Mustang Mach-E Rally, το νέο Explorer, αλλά και το νέο Ford Puma, το plug-in υβριδικό Kuga, το νέο Focus, το 8-θέσιο Tourneo Custom και το σκληροτράχηλο Ranger Raptor.

Τα brands κατά αλφαβητική σειρά
ALFA ROMEO, BMW, BUGGY MOTORS, BYD, CITROEN, CUPRA, DACIA, DFSK, DS AUTOMOBILES, FARIZON, FIAT, FORD, JEEP, HONDA, HYUNDAI, KGM, KIA, LEAPMOTOR, LYNK & CO, MAZDA, MERCEDES-BENZ, MG MOTOR, MINI, MUSTANG, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, PORSCHE, RENAULT, SEAT, SMART, SUBARU, TESLA, VOLVO. Σημαντική παρουσία θα έχουν και εταιρείες που πρωταγωνιστούν στην aftermarket αγορά και στον χώρο των σύγχρονων αυτοκινήτων.

Auto Athina 2024
5 -13 Οκτωβρίου | Metropolitan expo
Ωράριο Λειτουργίας
– Δευτέρα έως Παρασκευή: 14:00-21:00
– Σάββατο & Κυριακή: 10:00-21:00
Τιμή εισιτηρίου: 10€
Η είσοδος είναι δωρεάν για τα ΑμεΑ και για παιδιά έως 12 ετών.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.