Το νέο υβριδικό SUV που ήρθε στην Ελλάδα – 197 ίπποι και 24.050 ευρώ

Η MG διευρύνει τη γκάμα των υβριδικών της μοντέλων με το νέο MG ZS Max Hybrid+! Ώρα να γνωρίσουμε το νέο SUV της εταιρείας...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
MG ZS Max Hybrid+

Η γκάμα της MG στην Ελλάδα διευρύνεται, με την κινέζικη εταιρεία να έρχεται στην έκθεση “AUTO ATHINA” με ένα νέο SUV. Το MG ZS Max Hybrid+, όπως ονομάζεται, διακρίνεται για την αποδοτικότητα του υβριδικού συστήματος, συνδυάζοντας οικονομία και επιδόσεις. Πάμε να δούμε πόσο κοστίζει στη χώρα μας.

Δείτε επίσης: Το νέο SUV της Dacia – Με 667 λτ. πορτμπαγκάζ ο μεγάλος “αδερφός” του Duster

Το MG ZS Max Hybrid+ είναι ένα SUV μήκους 4.430 χλστ. και η SUV φιλοσοφία του αναδεικνύεται μέσα από στοιχεία όπως για παράδειγμα η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, οι πλαστικές επενδύσεις στο κάτω μέρος του αμαξώματος και οι ράγες στην οροφή. Εννοείται πως το εσωτερικό ακολουθεί την σύγχρονη τάση.


Το ψηφιακό περιβάλλον αποτελείται από δύο οθόνες μεγέθους έως 12,3 ιντσών (μία πίσω από το τιμόνι σε ρόλο πίνακα οργάνων και μία στο κέντρο σε ρόλο infotainment). Ασφαλώς, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στην πρακτικότητα, με το νέο MG ZS Max Hybrid+ να προσφέρει 443 λτ. για τις αποσκευές, αλλά και 30 χώρους στην καμπίνα για μικροαντικείμενα.

Αυτοφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα
Το MG ZS MAX Hybrid+ τροφοδοτείται από υβριδικό σύστημα που αποτελείται από ένα τετρακύλινδρο μοτέρ χωρητικότητας 1,5 λτ. που λειτουργεί σε κύκλο Atkinson και από έναν ηλεκτροκινητήρα που τροφοδοτείται από μπαταρία 1,83 kWh. Η συνδυαστική ισχύς αγγίζει τους 197 ίππους και η κίνηση περνά στους εμπρός τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων. Αναφορικά με τις επιδόσεις, τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε 8,7 δλ. και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 168 χλμ. Όσο για την κατανάλωση, η εταιρεία ανακοινώνει μέση τιμή 5,0-5,1 λτ./100 χλμ.

Η τιμή του στην Ελλάδα
Το υβριδικό SUV της MG ξεκινά την εμπορική του πορεία στην Ελλάδα, με την τιμή εκκίνησης να ορίζεται στα 24.050 ευρώ. Κλείνοντας, να αναφέρουμε ότι συνοδεύεται από εργοστασιακή εγγύηση διάρκειας 7 ετών ή 150.000 χιλιομέτρων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.