Μάχη για την πρωτιά στα C-SUV μοντέλα – H BMW που προσπέρασε το Toyota C-HR

Η ολοκλήρωση του 9μήνου βρίσκει το μοντέλο της BMW στην πρώτη θέση, με το αντίπαλο Toyota να ακολουθεί. Δείτε πόσο κοστίζει το βαυαρικό SUV στην Ελλάδα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW X1

Η C-SUV κατηγορία είναι αρκετά δημοφιλής στην ελληνική αγορά και μέσα στο 9μηνο του 2024 δεν έχει οριστικοποιηθεί το μοντέλο που θα κερδίσει τον τίτλο του best seller. Έπειτα από έναν εξαιρετικό Σεπτέμβριο, η BMW X1 κατάφερε να προσπεράσει το Toyota C-HR και να βρεθεί στην κορυφή.

Δείτε επίσης: Οι τιμές του best seller 9μήνου στην Ελλάδα – Μόνο αυτό πέρασε τις 6.000 ταξινομήσεις

Πιο αναλυτικά, η BMW X1 στο διάστημα Ιανουάριος-Σεπτέμβριος έφτασε στις 2.299 ταξινομήσεις κατακτώντας την πρώτη θέση. Πίσω της ακολουθεί το Toyota C-HR, το οποίο στο ίδιο διάστημα έχει πετύχει 2.205 ταξινομήσεις. Η τριάδα ολοκληρώνεται με το Nissan Qashqai, το οποίο με 1.478 ταξινομήσεις φαίνεται ότι έχει χάσει την μάχη για την πρώτη θέση.


BMW X1

Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πως διαμορφώνεται το Top 10 της C-SUV κατηγορίας στην ελληνική αγορά για το 2024. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Toyota εκπροσωπείται στην κατηγορία από δύο μοντέλα, το Toyota C-HR που βρίσκεται στη δεύτερη θέση, αλλά και το Corolla Cross που βρίσκεται στην πέμπτη θέση.

Οι τιμές της BMW X1 στην Ελλάδα
Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις τιμές για την κάθε έκδοση του μοντέλου (οι τιμές αναγράφονται στην τελευταία στήλη με έντονη γραμματοσειρά). Κλείνοντας, να αναφέρουμε ότι η γερμανική εταιρεία γνωστοποίησε πως η BMW X1 είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή και με χρηματοδοτικό πακέτο που έχει επιτόκιο 3,9%.

Πηγή: ΣΕΑΑ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.