Αποκάλυψη για την ισχυρότερη Ferrari παραγωγής – Συνδυαστική ισχύς 1.200 ίππων

To νέο υβριδικό δημιούργημα της Ferrari αποκαλύφθηκε και εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του! Δείτε πως ονομάζεται, αλλά και όλες τις λεπτομέρειες...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ferrari F80

Στην αποκάλυψη της ολοκαίνουριας Ferrari F80 προχώρησαν οι Ιταλοί, με το νέο supercar να κερδίζει τον τίτλο του ισχυρότερου μοντέλου παραγωγής στην ιστορία της εταιρείας. Πάμε να γνωρίσουμε πιο αναλυτικά το υβριδικό supercar με την συνδυαστική ισχύ των 1.200 ίππων.

Δείτε επίσης: Αυτά τα SUV επιλέγουν οι Έλληνες – Έτσι διαμορφώνεται το Top 10 στο 9μηνο

Tην “καρδιά” του υβριδικού συστήματος αποτελεί ένας twin-turbo V6 κινητήρας χωρητικότητας 3,0 λτ., ο οποίος αποδίδει 900 ίππους. H “V” γωνία του είναι 120 μοιρών και στο εσωτερικό της “φωλιάζουν” τα δύο turbo. Σε συνδυασμό με τρεις ηλεκτροκινητήρες, δύο στον εμπρός άξονα και ένας στον πίσω, η συνδυαστική ισχύς εκτοξεύεται στους 1.200 ίππους. Η κίνηση περνά στους τέσσερις τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων. Όσον αφορά στις επιδόσεις, τα 0-100 χλμ./ώρα είναι υπόθεση μόλις 2,15 δλ. για το αμάξωμα των 1.525 κιλών, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει στα 350 χλμ./ώρα.


Την τροφοδοσία των ηλεκτροκινητήρων αναλαμβάνει μία μπαταρία ενεργειακής χωρητικότητας 2,28 kWh, η οποία δεν φορτίζεται από εξωτερική πηγή. Το βάρος της αγγίζει μόλις τα 39,3 κιλά.

Τρεις τρόποι οδήγησης
Το υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης της F80 προσφέρει τρεις διαφορετικούς τρόπους οδήγησης, Hybrid, Performance και Qualify. Δεν υπάρχει λειτουργία eDrive, όπως στις SF90 Stradale και 296 GTB, μιας και η F80 δεν μπορεί να οδηγηθεί σε πλήρως ηλεκτρική λειτουργία. Η λειτουργία “Hybrid” επιλέγεται σε συνθήκες καθημερινότητας, η “Performance” είναι προσανατολισμένη περισσότερο για χρήση σε πίστα και η πιο ακραία λειτουργία “Qualify” απελευθερώνει όλη την ισχύ των 1.200 ίππων.

Το πλαίσιο φέρει ίνες άνθρακα και διακρίνεται για την βελτιωμένη ακαμψία του (50% μεγαλύτερη από αυτή της LaFerrari), ενώ τα φρένα έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με την Brembo. Όσον αφορά στα ελαστικά, υπάρχουν δύο επιλογές που έχουν αναπτυχθεί από την Michelin ειδικά για την Ferrari F80. Πρόκειται για τα Pilot Sport Cup2 και Pilot Sport Cup2R που προσφέρονται σε μεγέθη 285/30 R20 και 345/30 R21 (εμπρός/πίσω).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.