Στην Ελλάδα το SUV της Skoda με το νέο σήμα – Οι τιμές και οι εκδόσεις του

To νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Skoda έφτασε στην ελληνική αγορά και προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις. Δείτε πόσο κοστίζει η κάθε μία...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Skoda Elroq

Λίγο καιρό μετά την επίσημη αποκάλυψή του, το Skoda Elroq έφτασε στην χώρα και πλέον γνωρίζουμε τις τιμές του. Πάμε να το δούμε ποιο αναλυτικά, αλλά και να γνωρίσουμε τις διαθέσιμες εκδόσεις του.

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η ανανεωμένη Porsche 911 GT3 – Ανακοινώθηκε η τιμή της στην Ελλάδα

Το πρώτο όχημα που ενσωματώνει τη νέα “ταυτότητα” της Skoda
Το νέο Skoda Elroq γίνεται το πρώτο όχημα που ενσωματώνει τη νέα εταιρική ταυτότητα της Škoda. Το νέο πράσινο χρώμα ‘Timiano” κάνει το ντεμπούτο του στο Elroq, ενισχύοντας την ξεχωριστή του εμφάνιση, ενώ η δυναμική του όψη τονίζεται από τους στιβαρούς προφυλακτήρες τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος.


Στην ελληνική αγορά διατίθεται σε δύο εκδόσεις. Η βασική ονομάζεται Elroq 50 και φέρει έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύος 170 ίππων. Σε αυτή την περίπτωση, τροφοδοτείται από μπαταρία 52 kWh που εξασφαλίζει αυτονομία 375 χλμ. Ακολουθεί το ισχυρότερο Elroq 85 με μπαταρία 77 kWh (580 χλμ.) και ισχύ 286 ίππων. Στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται η έκδοση First Edition με αυτονομία 546 χλμ.

Έμφαση στην πρακτικότητα
Το νέο Skoda Elroq, μήκους 4.488 χλστ., διακρίνεται για τους κορυφαίους χώρους, μιας και διαθέτει έναν όγκο που αγγίζει τα 470 λτ. για τις αποσκευές. Μάλιστα, με τα καθίσματα σε ανάκλιση, ο διαθέσιμος όγκος εκτοξεύεται στα 1.580 λίτρα.

Ακολουθούν οι τιμές του νέου Skoda Elroq στην Ελλάδα χωρίς να συνυπολογίζεται η μείωση λόγω της κρατικής επιδότησης “Κινούμαι Ηλεκτρικό”.
Elroq 50 – 34.500 ευρώ
Elroq 85 – 44.900 ευρώ
Elroq First Edition – 51.800 ευρώ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.