H Infiniti ετοιμάζει “ηλεκτρική καταιγίδα”

Η Infiniti φαίνεται πως είναι διατεθειμένη να μας επανασυστηθεί αυτή τη φορά όχι απλώς ως μια premium μάρκα, αλλά ως μία κορυφαία ηλεκτροκίνητη επιλογή.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Infiniti έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα του Qs Inspiration, του πρωτότυπου, ηλεκτροκίνητου σπορ σεντάν της, το οποίο θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάη αύριο.

Το Infiniti Qs Inspiration μας δείχνει πως η ίδια η μάρκα οραματίζεται το μέλλον των σπορ σεντάν, προσφέροντας μία διαφορετική προσέγγιση στον σχεδιασμό και το “στήσιμο”, βάζοντας πάντα τη δική της σφραγίδα.

Συγκεκριμένα, το Infiniti Qs Inspiration υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας, την οποία θα ενστερνιστούν και όλα τα μετέπειτα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της. Όπως διατείνονται οι σχεδιαστές του, αυτή είναι εμπνευσμένη από την τέχνη και την σύγχρονη αρχιτεκτονική της Ιαπωνίας.


Από την άλλη, στο εσωτερικό, η μινιμαλιστική καμπίνα συνδυάζει την εντυπωσιακή τεχνική και διαθέτει δύο ξεχωριστές ζώνες. Η μία οριοθετείται από το οδηγοκεντρικό cockpit και από την άλλη ένα ευχάριστο περιβάλλον για τους επιβάτες. Πάντως, η Infiniti δεν έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από την καμπίνα του αυτοκινήτου, αφήνοντάς μας με την περιέργεια, μέχρι αύριο.

Ο Christian Meunier, πρόεδρος της Infiniti δήλωσε με αφορμή το Infiniti Qs Inspiration πως “εδώ και 30 χρόνια, η μάρκα μας έχει χτίσει τη φήμη της πάνω στην εισαγωγή νέων τεχνολογιών, προσφέροντας στους οδηγούς ενθουσιασμό και εμπιστοσύνη. Η εποχή της ηλεκτροκίνησης μας δίνει την ευκαιρία να ανανεώσουμε τα διαπιστευτήριά μας ως μία καινοτόμα εταιρεία”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]