General Motors EV1: Με το χέρι στην πρίζα

Ελάχιστα μοντέλα στην (εναλλακτική) ιστορία της αυτοκίνησης έχουν προκαλέσει τόσο θόρυβο όσο το ηλεκτρικό EV1. Η ζωή του ήταν σύντομη, η δόξα του όμως μεγάλη και διαρκής.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το 2003, όταν πια η παραγωγή του είχε πλέον διακοπεί οριστικά και τα περισσότερα από τα μοντέλα που κατασκευάστηκαν είχαν παραδοθεί σε διαλυτήριο αυτοκινήτων, ένας δημοσιογράφος των «Los Angeles Times» θέλησε να ανοίξει από την αρχή τον φάκελο «EV1». Κατέθεσε, λοιπόν, αίτημα στην κατασκευάστρια εταιρεία, την General Motors, να του παραχωρήσει ένα EV1 υπό μορφήν μακροχρόνιας μίσθωσης. Η απάντηση που έλαβε ο ρεπόρτερ από την GM ήταν ανεπανάληπτη: «Με μεγάλη μας χαρά θα σας υποδεχόμασταν στον κατάλογο αναμονής. Θα είστε ένας από τους υπόλοιπους – επιτρέψτε μας να μην σας αποκαλύψουμε το ακριβές πλήθος τους – υποψήφιους οδηγούς του EV1. Στον κατάλογο αυτόν θα παραμείνετε επί ένα απροσδιόριστο χρονικό διάστημα. Παρ’ όλ’ αυτά, παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι οι πιθανότητες να πάρετε ένα από τα αυτοκίνητά μας είναι μικρή».

Τι ακριβώς είχε συμβεί; Η General Motors δημιούργησε και κατόπιν στραγγάλισε με τα ίδια της τα χέρια ένα από τα πιο σημαντικά τετράτροχα «τέκνα» της. Πρωτοποριακό σε κάθε τομέα της κατασκευής του όταν άρχισε να παράγεται σε περιορισμένο αριθμό το 1996, το EV1 ήταν ουσιαστικά το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που θα μπορούσε να διατεθεί στο αγοραστικό κοινό. Η επανάσταση που ευαγγελιζόταν ήταν τόσο μεγάλη, ώστε η GM αποφάσισε να μην το βαπτίσει σαν μέλος κάποιας από τις μάρκες του κολοσσιαίου ομίλου εταιρειών. Αντιθέτως, το EV1 έφερε απευθείας το όνομα της μητρικής βιομηχανίας, της General Motors.

Κατασκευάστηκαν 1.117 οχήματα και πολλά από αυτά δόθηκαν σε απλούς, καθημερινούς οδηγούς σε διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ, στο πλαίσιο μιας μακράς διαρκείας δοκιμής σε πραγματικές συνθήκες. Όμως, η GM φάνηκε ότι δεν είχε η ίδια πειστεί από την τολμηρή καινοτομία και σύντομα πήρε πίσω τα EV1. Με εξαίρεση μερικές δεκάδες που δόθηκαν σε μουσεία (αλλά χωρίς κινητήρα), όλα τα υπόλοιπα έγιναν παλιοσίδερα. Το γεγονός αυτό έκανε έξαλλους πολλούς φανατικούς φίλους του EV1, οι οποίοι από τον Φεβρουάριο του 2002 παρακαλούν και απειλούν. Αλλά η GM κωφεύει, αρνούμενη να αναστήσει το ηλεκτρικό της όνειρο.


tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.