Videos: Mercedes-AMG A 45 και CLA 45 4MATIC με τον ισχυρότερο 2λιτρο κινητήρα ever

Η Mercedes-AMG παρουσίασε επίσημα τις πιο δυνατές Α-Class και CLA, με την κορυφαία έκδοση του δίλιτρου κινητήρα που αποδίδει 421 ίππους, να είναι η πιο ισχυρή όλων των εποχών! Ας εξερευνήσουμε τις επιμέρους εκδόσεις!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το success story της Mercedes A-Class συνεχίζεται, με τους Γερμανούς να παρουσιάζουν την πιο δυνατή εκδοχή του μοντέλου, όπως ορίζεται και από τα αρχικά AMG. Παράλληλα με τις A-Class A 45 4MATIC και A 45 S 4MATIC+, παρουσιάστηκε η νέα Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC και S 4MATIC+. Με αυτόν τον τρόπο, η Mercedes έκανε δύο υψηλών επιδόσεων προτάσεις, στις κατηγορίες των hatcback και coupe αυτοκινήτων.

Σε αμφότερα τα μοντέλα, ήταν αναμενόμενο πως στην κορυφή των προτεραιοτήτων θα βρίσκονταν οι επιδόσεις. Όπως ανακοίνωσε η Mercedes, οι νέες 45 4MATIC (Α-Class και CLA), καθώς και οι πιο δυνατές 45 S 4MATIC+ (A-Class και CLA), εξοπλίζονται με τον δίλιτρο τούρμπο βενζινοκινητήρα, που είναι ο ισχυρότερος 4κύλινδρος μαζικής παραγωγής.
Και στις δύο περιπτώσεις, η “μικρή” 45 4MATIC αποδίδει 387 ίππους και ροπή 480 Nm μεταξύ 4750-5000 στροφών. Η πιο “δυνατή” 45 S 4MATIC+ έχει ισχύ 421 ίππων και ροπή 500 Nm, μεταξύ 5000-5250 στροφών. Η συγκεκριμένη έκδοση, είναι σύμφωνα με τους Γερμανούς η δυνατότερη που έχει παρουσιαστεί ποτέ σε μοντέλο ευρείας παραγωγής για τέτοιο κινητήρα. Ο σχεδιασμός και ο τρόπος λειτουργίας του συγκεκριμένου κινητήρα, είναι και απόρροια της τεχνογνωσίας που έχει αποκτηθεί, από τον 4λιτρο V8 που χρησιμοποιείται στην AMG GT 4-door Coupé.


Καθώς το τούρμπο λειτουργεί σε πίεση 2,1 bar, εξασφαλίζει επιτάχυνση 0-100 σε 3,9” για την AMG A 45 S 4MATIC+ και σε 4” για την AMG A 45 4MATIC. Στην περίπτωση της CLA, η έκδοση S επιταχύνει 0-100 σε 4”, ενώ η “απλή” σε 4,1”. Όσον αφορά στην τελική ταχύτητα, οι εκδόσεις S των δύο μοντέλων έχουν ηλεκτρονικό περιορισμό στα 270 χλμ./ώρα, ενώ στην περίπτωση των απλών, ο περιορισμός υφίσταται στα 250 χλμ./ώρα.
Όλες οι εκδόσεις συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη AMG Speedshift DCT 8 σχέσεων και διαθέτουν τετρακίνηση 4MATIC. Μάλιστα, χάρη σε δύο πολύδισκους συμπλέκτες, έναν για κάθε τροχό, το πίσω διαφορικό προσφέρει στις εκδόσεις 4MATIC+, δυνατότητα κατανομής ροπής μέσω του AMG Torque Control. Ταυτόχρονα, εφοδιάζεται με ειδικό προφίλ οδήγησης “Drift Mode”, κάνοντας έτσι το αυτοκίνητο να συμπεριφέρεται περισσότερο… πισωκίνητα.

Εμφανισιακά, η Mercedes-AMG A45 εφοδιάζεται για πρώτη φορά με ειδικά σχεδιασμένη μάσκα AMG. Τα αεροδυναμικά βοηθήματα εμπρός και πίσω δείχνουν τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Σε αντίστοιχο μήκος κύματος και οι δύο διπλές απολήξεις της εξάτμισης, που στη “μικρή” A 35 έχουν διάμετρο 82 χιλιοστών και στην “μεγαλύτερη”, διάμετρο 90 χιλιοστών. Επιπλέον, οι απλές εκδόσεις AMG διαθέτουν ζάντες 18 ιντσών, ενώ οι εκδόσεις S εφοδιάζονται με ζάντες 19 ιντσών. Όσον αφορά στην Mercedes-AMG CLA 45, μπορεί η πίσω αεροτομή να είναι πιο διακριτική, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως η εμφάνιση δεν είναι αρκούντως επιθετική. Τον τόνο δίνουν οι μεγάλες εισαγωγές αέρα εμπρός, το επιθετικό σχήμα του αυτοκινήτου και οι δύο διπλές απολήξεις της εξάτμισης.

Στο εσωτερικό, ο σπορ χαρακτήρας και η υψηλή τεχνολογία είναι τα βασικά χαρακτηριστικά. Το γνωστό σύστημα MBUX με τις δύο οθόνες, βρίσκεται σε περίοπτη θέση. Οι επενδύσεις από δέρμα ή καλής ποιότητας ύφασμα είναι χαρακτηριστικές, όπως και οι λεπτομέρειες κόκκινου ή κίτρινου χρώματος, που διαφοροποιούν τις “απλές” από τις εκδόσεις S. Επιπλέον, οι εκδόσεις S έχουν στοιχεία από την αγωνιστική ιστορία της Mercedes.

Οι κορυφαίες εκδόσεις των Mercedes-AMG A 45 και CLA 45, διαθέτουν 6 προφίλ οδήγησης. Ο λόγος για τα “Slippery”, “Comfort”, “Sport”, “Sport +”, “Individual” και “Race”, με το τελευταίο να είναι στον στάνταρ εξοπλισμό των εκδόσεων S. Ανάλογα με την επιλογή προφίλ, το εκάστοτε σύστημα προσαρμόζει επιμέρους χαρακτηριστικά όπως απόκριση κινητήρα, αλλαγές ταχυτήτων, ήχο κ.α. Αντίστοιχη δυνατότητα παρέχεται και μέσω του AMG Dynamics, σχετικά με την τετρακίνηση. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στα Basic, Comfort, Sport, Pro, Advanced και Master, μέσω των οποίων επηρεάζεται ο τρόπος που μεταφέρεται η ροπή στο δρόμο, από το σύστημα τετρακίνησης.

Αλλαγές έχουν γίνει και στον τομέα της ανάρτησης, όπου επίσης ο οδηγός μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 3 προφίλ, χάρη στο AMG Ride Control. Ανάλογα με το προφίλ, τα αμορτισέρ και το σύστημα ανάρτησης εν γένει, αποκτούν είτε χαρακτηριστικά άνεσης, είτε πιο σπορ στοιχεία. Αναφορικά με το σύστημα πέδησης, οι “απλές” εκδόσεις εφοδιάζονται με δίσκους διαμέτρου 350 χιλιοστών και 4-πίστονες δαγκάνες εμπρός, και δίσκους διαμέτρου 330 χιλιοστών και μονοπίστονες δαγκάνες πίσω. Οι εκδόσεις S, με το προαιρετικό AMG Dynamic Plus, διαθέτουν δίσκους διαμέτρου 360 χιλιοστών με 6πίστονες, κόκκινες δαγκάνες εμπρός.

Δείτε τη Mercedes-AMG A 45 σε δράση

Δείτε τη Mercedes-AMG CLA 45 σε δράση

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

E-mail: [email protected]