Καταδικάστηκε για υπερβολική ταχύτητα, από την διαγράμμιση του οδοστρώματος (+video)

Νομίζεις πως η αστυνομία πρέπει να σε πιάσει με ραντάρ ταχύτητας για να σε γράψει; Κάνεις λάθος. Το κάνει απλώς υπολογίζοντας την ταχύτητά σου...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η βρετανική αστυνομία και συγκεκριμένα το Derbyshire Constabulary’s Roads Policing Unit ψάχνοντας μία υπόθεση στο διαδίκτυο έπεσε επάνω σε ένα video στο οποίο ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και οδηγούσε επικίνδυνα σε δημόσιο δρόμο.

Το video αυτό τράβηξε την προσοχή των αστυνόμων οι οποίοι όμως δεν μπορούσαν να προβούν σε κάποια κίνηση, καθώς δεν υπήρχε καμία ένδειξη της ταχύτητας του αυτοκινήτου. Έτσι το αστυνομικό τμήμα έστειλε το υλικό στο Road Safety Support (τμήμα υποστήριξης οδικής ασφάλειας), το οποίο με τη σειρά του υπολόγισε με ακρίβεια την ταχύτητα του αυτοκινήτου από τη διακεκομμένη διαγράμμιση του οδοστρώματος.

Σύμφωνα με το αρμόδιο τμήμα λοιπόν, το αυτοκίνητο κινούνται με ταχύτητα από 58 έως και 93 μίλια/ώρα (93 έως 150 χλμ./ώρα) σε περιοχή με περιορισμό ταχύτητας στα 50 μίλια/ώρα (80 χλμ./ώρα).


Αυτό ήταν αρκετό λοιπόν για την αστυνομία προκειμένου να βεβαιώσει την παράβαση στον οδηγό. Ο οδηγός ήταν μάλιστα ο Joe Achilles, δημοσιογράφος αυτοκινήτου, ο οποίος ανέβασε το video στα social media, έχοντας τοποθετήσει μία κάμερα στο Audi R8 που δοκίμαζε εκείνο το διάστημα (έναν χρόνο πριν).

Ο κ. Callaghan του τμήματος οδικής ασφάλειας δήλωσε: “Έψαξα το βίντεο και κατάφερα να βρω τη θέση του συμβάντος, ξεκινώντας από το χώρο στάθμευσης του Snake Pass Inn, οδηγώντας ανατολικά προς Σέφιλντ. Το βίντεο έδειξε οδικά σήματα και σήματα κυκλοφορίας που ήταν χαρακτηριστικά και τα οποία ήταν σε θέση να ταυτοποιηθούν. Οι αποστάσεις μεταξύ των διακεκομμένων γραμμών και ο χρόνος διέλευσης μεταξύ των σημείων υπολογίστηκε από το βίντεο.”

“Αυτό το είδος οδήγησης είναι απρόσεκτο, απερίσκεπτο και εγωιστικό. Ευτυχώς κανείς δεν σκοτώθηκε, αλλά πολύ συχνά το αποτελέσματα είναι πολύ διαφορετικά “, δήλωσε ο λοχίας Shipley. Συμπλήρωσε μάλιστα λέγοντας πως “για έναν άνθρωπο που οδηγεί για να κάνει το επάγγελμά του, είναι ακόμη πιο οδυνηρό να οδηγεί έτσι. Είμαι τρομαγμένος που δίνει τόσο λίγη αξία στις ζωές των άλλων χρηστών του δρόμου… Το να βάζεις μία κάμερα στο αυτοκίνητο και να οδηγείς με αυτό τον τρόπο, σε μια προσπάθεια να κερδίσεις views στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, είναι ειλικρινά θλιβερό. “

Σκοπός της αστυνομίας είναι με αυτό τον τρόπο να ευαισθητοποιήσει αλλά και να παραδειγματίσει τους υπόλοιπους οδηγούς, καθώς θεωρεί πως το φαινόμενο με τις κάμερες σε αυτοκίνητα και την επικίνδυνη οδήγηση έχει παραγίνει…

Για την ιστορία να πούμε πως ο δημοσιογράφος Joe Achilles θα πρέπει να πληρώσει 600 λίρες πρόστιμο, ενώ του δόθηκαν και έξι βαθμοί ποινής.

ΠΗΓΗ: Derbyshire Police

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]