Δοκιμή Nissan Qashqai 1.7 D 150 PS 4×4

Δοκιμάζουμε το Nissan Qashqai στην τετρακίνητη έκδοσή του με τον πετρελαιοκινητήρα 1.7 λτ. των 150 ίππων. Ας δούμε πως είναι και πόσο κοστίζει.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

H κατηγορία των SUV έχει αποκτήσει ρόλο πρωταγωνιστή στην Ευρώπη, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό άρθρο εδώ. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος και οι Ιάπωνες της Nissan το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό και προσθέτουν διαρκώς πινελιές ανανέωσης στο Qashqai, ώστε να το διατηρήσουν στην κορυφή (δείτε εδώ τα best seller SUVs στην Ευρώπη). Εμείς σε αυτή την δοκιμή δοκιμάζουμε το ιαπωνικό SUV στην έκδοση με τον diesel κινητήρα των 1.7 λτ. ο οποίος αποδίδει 150 ίππους και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων και τετρακίνηση.

Έχοντας δοκιμάσει και άλλες εκδόσεις του Nissan Qashqai (τις σχετικές δοκιμές μπορείτε να τις δείτε εδώ) σε αυτή την δοκιμή θα μας απασχολήσει περισσότερο το μοτέρ και η τετρακίνηση του αυτοκινήτου και φυσικά η οδική του συμπεριφορά εντός και εκτός δρόμου.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε για το εσωτερικό του Nissan Qashqai


Ροπάτο μοτέρ
Το μοτέρ αυτό αυτή την στιγμή είναι το δεύτερο πετρελαιοκίνητο σύνολο στην γκάμα του Nissan Qashqai, μετά το 1.5 λτ. diesel των 116 ίππων. Είναι χωρητικότητας 1.461 κ.εκ. και αποδίδει 150 ίππους στις 3.500 σ.α.λ. και 340 Nm ροπής από τις 1.750 σ.α.λ. Τιμές που εξασφαλίζουν στο ιαπωνικό SUV βάρους 1.533 – 1.620 κιλών (αναλόγως έκδοσης εξοπλισμού), 0-100 χλμ./ώρα σε 9,5 δλ. και τελική ταχύτητα 192 χλμ./ώρα. Και όλα αυτά με μέση κατανάλωση στα 5,9 λίτρα/100 χλμ. και εκπομπές CO2 στα 155 γρ./χλμ. Στην πράξη, το μότερ έχει καλά ποιοτικά χαρακτηριστικά λειτουργίας με κυριότερο όλων το τράβηγμά του από χαμηλά και ειδικά από τις 2.000 σ.α.λ. όπου σε κολλάει στο κάθισμα. Χαρακτηριστικό ιδιαίτερο χρήσιμο στην εκτός δρόμου οδήγηση αλλά και στην ικανότητα ρυμούλκησης (θα δούμε πιο κάτω τα σχετικά χαρακτηριστικά). Ο θόρυβος που παράγει είναι λογικός για μοτέρ πετρελαίου και σε καμία περίπτωση ενοχλητικός, ενώ οι κραδασμοί απουσιάζουν. Όσον αφορά την κατανάλωσή του αυτή δεν ξεπέρασε σε πραγματικές συνθήκες τα 6,4 λίτρα/100 χλμ.

Ωρίμασε και έγινε πιο ικανό
Έχοντας οδηγήσει όλα τα Nissan Qashqai και σε όλες τις εκδόσεις του, μπορώ να πω πως αυτή είναι η καλύτερη αγορά, αν είσαστε από τους ανθρώπους που χρειάζονται την τετρακίνηση. Και δεν εννοώ μόνο για εκτός δρόμου περιηγήσεις αλλά και για συνθήκες όπου είναι απαραίτητη (όπως αν μαίνεται σε μία ορεινή περιοχή με… χειμερινές δυσκολίες ειδικά αν έχετε και ένα δεύτερο σετ κατάλληλων ελαστικών). Κατά βάση το Nissan Qashqai είναι προσθιοκινητο, αλλά με το πάτημα του σχετικού κουμπιού μπορεί ο οδηγός να επιλέξει τη λειτουργία auto. Σε αυτήν μεταδίδεται η ροπή και στους τροχούς του πίσω άξονα όταν υπάρχει απώλεια ροπής στους εμπρός. Ακόμη καλύτερα όμως με ακόμη ένα πάτημα του κουμπιού η τετρακίνηση μπορεί να κλειδώσει για ταχύτητες έως και 50 χλμ./ώρα (μετά επιστρέφει στο Auto). Στην άσφαλτο το αυτοκίνητο τα καταφέρνει εξαιρετικά. Είναι άνετο και στιβαρό, αρκετά καλά ηχομονωμένο και το επιπλέον βάρος από την τετρακίνηση δεν βγαίνει σε ανάρτηση, τιμόνι ή φρένα. Εκτός δρόμου τα ελαστικά σίγουρα το περιορίζουν αλλά είπαμε, ένα δεύτερο σετ θα κάνει θαύματα. Η γωνία προσέγγισης είναι στις 18,8 μοίρες, η γωνία διαφυγής στις 26,3 μοίρες και η απόσταση από το έδαφος είναι στα 185 χλστ. Όσον αφορά την ικανότητα ρυμούλκησης (γιατί αν κάποιος επιλέξει το… heavy duty Nissan Qashqai ίσως έχει και αυτό στο μυαλό του) φτάνει στους 2 τόνους για ρυμουλκούμενο με φρένα και στα 750 κιλά χωρίς φρένα, με το μέγιστο κάθετο βάρος στον κοτσαδόρο να ανέρχεται στα 100 κιλά.

Το Nissan Qashqai με τον πετρελαιοκινητήρα 1.7 λτ. D των 150 ίππων ξεκινά από τα 27.990 ευρώ στην τετρακίνητη έκδοση και από τα 25.890 ευρώ στην δικίνητη. Όσον αφορά τον εξοπλισμό του, αυτός είναι πλούσιος, καθώς εκτός από τις καθιερωμένες ηλεκτρικές ευκολίες, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, start/stop, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, υποβοήθηση εκκίνησης σε ανωφέρεια, ράδιοcd με MP3, USB και χειριστήρια στο τιμόνι, αιρκοντίσιον και πίσω φώτα LED. Αυτά στην έκδοση Energy. Πάντως η εξοπλιστική έκδοση Acenta είναι καλύτερη επιλογή καθώς έχει επιπλέον αισθητήρες βροχής και φώτων, cruise control, έγχρωμη οθόνη αφής 7,0 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων, κάμερα οπισθοπορείας, κλιματισμό και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.