Jeep Compass τώρα και 1300άρι

Σημαντικές αλλαγές για το Jeep Compass ανακοίνωσε η αμερικάνικη μάρκα, καθώς πλέον το μοντέλο της θα κατασκευάζεται στην Ιταλία και σε νέες εκδόσεις.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το Jeep Compass στην τελευταία του γενιά έχει αποδειχθεί αρκετά δημοφιλές στην ευρωπαϊκή αγορά και πλέον η παραγωγή του από το αμερικανικό εργοστάσιο Toluca, μεταφέρεται σε αυτό του Melfi στην Ιταλία. Στο πλαίσιο της επένδυσης 5 δισεκατομμυρίων ευρώ στην Ιταλία από τον Όμιλο FCA, στη νέα γραμμή παραγωγής – που ήδη «φιλοξενεί την παραγωγή του Renegade – θα κατασκευάζονται τόσο οι συμβατικές, όσο και οι νέες εκδόσεις Plug-in Hybrid των Renegade και Compass με την ονομασία 4xe (τα μοντέλα από το Melfi προορίζονται αποκλειστικά για την ευρωπαϊκή αγορά).

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάζουμε το Jeep Renegade Με 1300άρι μοτέρ 180 ίππων τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο

Αυτή δεν είναι όμως η μόνη αλλαγή. Η μεταφορά της παραγωγής του Compass σηματοδοτεί παράλληλα και την ένταξη στη γκάμα του μοντέλου του νέου κινητήρα Turbo των 1,3 λίτρων. Ο συγκεκριμένος κινητήρας θα συνδυάζεται, είτε με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και απόδοση 130 ίππους, είτε με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, επίσης 6 σχέσεων, και απόδοση 150 ίππους. Παράλληλα το σύστημα πολυμέσων Uconnect θα προσφέρει αναβαθμισμένες λειτουργίες συνδεσιμότητας και υπηρεσιών, ενώ ακόμα πλουσιότερη θα είναι η επιλογή όσον αφορά στις εκδόσεις εξοπλισμού, αλλά και την παλέτα των διαθέσιμων χρωματισμών για το αμάξωμα που θα περιλαμβάνει και συνδυασμούς με μαύρη οροφή.


Εκτός από το νέο κινητήρα, η νέα γκάμα του Jeep Compass αποκτά νέες ρυθμίσεις στο σύστημα διεύθυνσης, αλλά και στην ανάρτηση, όπου χρησιμοποιούνται αμορτισέρ τεχνολογίας FSD (Frequency Selective Damping), τα οποία περιορίζουν τις κλίσεις του αμαξώματος, χωρίς καμία παραχώρηση στον τομέα της άνεσης.

Τα Jeep Compass που θα παράγονται στο Melfi αναμένεται να είναι διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά από τον Ιούνιο. Αντίστοιχα από το 2ο εξάμηνο του έτους διαθέσιμες θα είναι και οι νέες Plug-in Hybrid εκδόσεις Jeep Renegade 4xe και Jeep Compass 4xe, οι οποίες θα έχουν εκπομπές CO2 κάτω από 50γρμ./χλμ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]