Τα εξαρτήματα του αυτοκινήτου που “πληγώνουν” οι λακκούβες των δρόμων (+video)

Οι ελληνικοί δρόμοι είναι γεμάτοι με λακκούβες, ικανές να δημιουργήσουν σημαντική φθορά στο αυτοκίνητο. Ποια είναι τα πιο «ευάλωτα» μέρη;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Οι μεγάλες λακκούβες είναι ικανές να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο και να δημιουργήσουν πολυέξοδη ζημιά. Υπάρχουν κάποια εξαρτήματα που έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να καταστραφούν και θα πρέπει να ελεγχθούν άμεσα αν δεν καταφέρετε να αποφύγετε κάποιον «κρατήρα» από αυτούς που βλέπουμε συχνά στους ελληνικούς δρόμους.

Τεχνικό: Τι είναι τα «γόνατα» MacPherson; Πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα

Πρώτα απ’ όλα είναι τα ελαστικά, το μοναδικό μέρος του οχήματος που έρχεται σε επαφή με το οδόστρωμα. Οι αιχμηρές άκρες από τις λακκούβες είναι ικανές να σκίσουν το ελαστικό και η ζημιά να καταστεί μη επισκευάσιμη.


Δεύτερο πιο ευάλωτο εξάρτημα είναι η ζάντα, ειδικά αν το προφίλ του ελαστικού είναι χαμηλό. Όσο φορτίο δε μπορεί να απορροφήσει το ελαστικό, θα μεταφερθεί στους τροχούς και το ράγισμα ή η παραμόρφωση του τροχού δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Στην καλύτερη το περιπτώσεων, μία μικρή ζημιά θα διορθωθεί με ζυγοστάθμιση, διαφορετικά η αντικατάσταση είναι μονόδρομος.

Δείτε επίσης: Τι συμβαίνει όταν πέφτουμε σε λακκούβα και σαμαράκια; (+videos)

Κάπως έτσι φτάνουμε στο σύστημα ανάρτησης και πιο συγκεκριμένα στους ελαστικούς συνδέσμους που καταπονούνται ιδιαίτερα. Μία από τις σημαντικότερες αιτίες φθοράς σε ένα μπαλάκι ακρόμπαρου ή σε κάποιο συνεμπλόκ είναι η άσχημη κατάσταση των δρόμων. Η χειρότερη περίπτωση, βέβαια, δεν είναι άλλη από τη μόνιμη παραμόρφωση σε μεταλλικά εξαρτήματα, όπως τα ψαλίδια ή κάποιος βραχίονας του συστήματος ανάρτησης.

Με την ευκαιρία, ας θυμηθούμε ένα video που δείχνει με τον καλύτερο τρόπο τι συμβαίνει όταν το αυτοκίνητο έρχεται αντιμέτωπο με τεράστιες λακκούβες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.