Bosch: Τελεφερίκ η επόμενη λύση για την κίνηση στις πόλεις

Πώς θα έρθει περαιτέρω αποσυμφόρηση των πόλεων και ταυτόχρονα πιο ενδιαφέρουσες οι διαδρομές; Η Bosch προτείνει το τελεφερίκ ως λύση...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς αποτελεί την καλύτερη λύση για τη μείωση της συμφόρησης των πόλεων. Όλοι συμφωνούμε, όμως, ότι πρόκειται για τον πιο βαρετό τρόπο μετακίνησης από το σημείο Α στο σημείο Β. Γι’ αυτό η Bosch προτείνει κάτι τελείως διαφορετικό.

Διαβάστε επίσης: Ώρα να μετατρέψετε το jet ski σας σε σκάφος (+video)

Αυτό που βλέπουμε στη φωτογραφία είναι το γνωστό σε όλους μας τελεφερίκ. Το σκεπτικό της Bosch είναι γιατί να μην εκμεταλλευτούμε και τον ουρανό, ακριβώς όπως συμβαίνει και με το υπέδαφος της κάθε μεγαλούπολης, όπου περνάει το μετρό.


Σε κάποιες χώρες, τα συμβατικά μέσα μεταφοράς δεν αρκούν για τη λύση του κυκλοφοριακού προβλήματος. Για παράδειγμα στην Ινδία υπάρχουν 125 εκατομμύρια μοτοσυκλέτες για να λυθεί το πρόβλημα της κίνησης. Βέβαια, πιο τραγική είναι η κατάσταση στο Τόκιο. Εκεί δε σου επιτρέπουν να παραλάβεις την άδεια του νέου σου οχήματος, αν πρώτα δεν έχεις αποδείξει με έγγραφα που θα το σταθμεύεις.

Vanqraft VQ16: Ένα σκάφος σαν… jet ski

Το «e Rope Way» της Bosch έρχεται να συμβάλλει στην αποσυμφόρηση των πόλεων, αλλά και να προσφέρει έναν πιο διασκεδαστικό τρόπο μεταφοράς. Φέρει τζάμι γύρω του, ώστε οι επιβάτες να έχουν θέα 360 μοιρών και μεταφέρει έως πέντε επιβάτες. Το αν θα το δούμε να περνά στην παραγωγή, παραμένει για την ώρα άγνωστο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.