Ώρα να μετατρέψετε το jet ski σας σε σκάφος (+video)

Όσοι έχετε jet ski, ήρθε η ώρα να το μετατρέψετε σε σκάφος. Οι υπόλοιποι, ας υποκλιθούμε στην εφευρετικότητα της γαλλικής εταιρείας Sealver...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Αν βρίσκεστε στην ευχάριστη θέση να έχετε στην κατοχή σας ένα jet ski, τώρα υπάρχει η ευκαιρία να το μετατρέψετε σε σκάφος. Η γαλλική εταιρεία «Sealver» προσφέρει μερικά, ειδικά τροποποιημένα κιτ για όλα τα γούστα.

Διαβάστε επίσης: Η Mercedes-AMG ξανά στο… νερό, με τη Cigarette Racing

Σχεδιάστηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε στο πίσω μέρος να προσαρμόζεται το jet ski. 30 δευτερόλεπτα είναι αρκετά για να ολοκληρωθεί η μετατροπή. Έτσι, το διθέσιο είδος αναψυχής μπορεί να μεταφέρει περισσότερα άτομα. Είναι συμβατό με τα μοντέλα των περισσότερων εταιρείες, όπως η Yamaha και η Kawasaki Ultra.


Το «Wave boat» διαθέτει έγκριση ως σκάφος και η συγκεκριμένη πατέντα είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Σας επιτρέπει να επισκεφθείτε σημεία που δε μπορούσατε μέχρι πρότινος, αφού ανήκει στην κατηγορία πιστοποίησης τύπου C. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από την εταιρεία, με αποτέλεσμα να μπορείτε να επιλέξετε σκάφη με τέντα ή χωρίς.

Τριμαράν Adastra: Το «hypercar» της θάλασσας με 1.150 ίππους (+video)

Τέλος να ξεκαθαρίσουμε ότι η απόδοση του jet ski θα πρέπει να μην ξεπερνά του 300 ίππους. Το κόστος των ειδικά διαμορφωμένων σκαφών ξεκινά από τα 22.500€ και φτάνει μέχρι τα 35.500€, ανάλογα με τον τύπο που θα επιλέξετε. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της «Sealver».

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.