To MGB Roadster “επιστρέφει” ως ηλεκτρικό! (+video)

H βρετανική RBW EV Classic Cars φέρνει ξανά στη ζωή το διαχρονικό σχήμα του MGB παράγοντας τη δική της αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
RBW Roadster MGB 2020 ηλεκτρικό

Το RBW Roadster, όπως είναι το όνομα του μοντέλου της RBW καταφέρνει να παντρέψει με επιτυχία το σχήμα του εμβληματικού βρετανικού μοντέλου με την ηλεκτροκίνηση.

Το νέο μοντέλο διατηρεί δεσμούς με το παρελθόν μόνο μέσα από τη σχεδίαση του καθώς το αμάξωμα είναι ολοκαίνουριο και προέρχεται από τους σπεσιαλίστες στο είδος British Motor Heritage. Πρόκειται για μια βρετανική εταιρία που ειδικεύεται στην αναπαραγωγή μερών και αμαξωμάτων για βρετανικά μοντέλα του παρελθόντος βασιζόμενη σε αυθεντικά σχέδια χρησιμοποιώντας ωστόσο και σύγχρονες μεθόδους τεχνολογίας.

Διαβάστε επίσης: Το μοναδικό αγωνιστικό Ford GT Roadster στο σφυρί!


Για τη δημιουργία του νέου της roadster, το οποίο και παρουσίασε σε μορφή μοντέλου προπαραγωγής, η RBW συνεργάστηκε με τις Continental Engineering Services (CES) και Zytek για την εξέλιξη του ηλεκτρικού συστήματος κίνησης. Η εταιρία αναφέρει πως το σύστημα της είναι πατενταρισμένο και τοποθετεί τον ηλεκτρικό κινητήρα στον πίσω άξονα με τη συστοιχία των μπαταριών ιόντων λιθίου να μπαίνει κάτω από το καπό, κάτι που δίνει ιδανική κατανομή βάρους σύμφωνα με τους Βρετανούς. Αυτό μάλιστα το σύστημα κίνησης που φέρει και σύστημα ανάκτησης ενέργειας, μπορεί να τοποθετηθεί και σε άλλα αμαξώματα δίνοντας έτσι την ευκαιρία και σε άλλους ενδιαφερόμενους να “αναστήσουν” και άλλα εμβληματικά μοντέλα της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Στο νέο αμάξωμα η RBW έχει τοποθετήσει ανάρτηση που την έχει εξελίξει η ίδια και είναι ανεξάρτητη σε όλους τους τροχούς, σύγχρονα φρένα, ενώ ό,τι χρησιμοποιείται στο μοντέλο της είναι καινούριο και δεν προέρχεται από κάποιο παλιό MGB.

Το ηλεκτρικό μοτέρ του MGB αποδίδει 95 ίππους με τα 0-100 χλμ./ώρα να ολοκληρώνονται σε 9 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ανέρχεται στα 128 χλμ./ώρα. Η αυτονομία φτάνει έως και τα 260 χλμ. με την εταιρία να αναφέρει και αύξηση έως και τα 320 χλμ. με την τοποθέτηση μιας έξτρα συστοιχίας.

Διαβάστε επίσης: Υπέρογκο ποσό γι αυτή την παρατημένη Mercedes 300 SL Roadster

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες και το εσωτερικό έχει έρθει πιο κοντά στα σύγχρονα πρότυπα διατηρώντας ωστόσο την κλασική αισθητική του. Το σύστημα πλοήγησης με την οθόνη 7 ιντσών που προσφέρει και δυνατότητα mirroring σε έξυπνα κινητά προέρχεται από την Pioneer, ενώ τη σχεδίαση και εκτέλεση της καμπίνας έχει αναλάβει μια ακόμη παραδοσιακή βρετανική δύναμη, η Prototrim.

Το RBW Roadster θα παραχθεί αρχικά σε 30 αντίτυπα, ενώ αργότερα μέσα στο 2021 θα ακολουθήσει και μια coupe έκδοση, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 98.800 ευρώ.

Το MGB παρουσιάστηκε το 1962 και έμεινε στην παραγωγή για 18 συναπτά έτη με τις συνολικές του πωλήσεις να ξεπερνούν τις 500.000 μονάδες. Κατασκευαζόταν από την British Motor Corporation και εκτός από την ανοιχτή έκδοση υπήρχε και ως 2+2 coupe.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]