Video Porsche 911 GT3: Ο… “αποστομωτικός” της γύρος στο Nurbrurgring

Αν και με "μόλις" 510 ίππους η νέα Porrsche 911 GT3, έγραψε τον 2ο καλύτερο χρόνο που έχουμε δει μέχρι σήμερα στο Nurburgring για μοντέλο παραγωγής. Respect...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Porsche 911 GT3 Nurburgring γύρος

Η θρυλική “Πράσινη Κόλαση” του Nurburgring έχει αναδειχθεί ως το απόλυτο σημείο αναφοράς για τη συνολική απόδοση ενός μοντέλου και αυτό που πέτυχε η νέα Porsche 911 GT3 στην κατηγορία των σπορ μοντέλων παραγωγής αξίζει τουλάχιστον τον σεβασμό των φίλων των τεσσάρων τροχών.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η νέα Porsche 911 GT3

Λίγο πριν από τη δύση των κινητήρων εσωτερικής καύσης και των σπορ αυτοκινήτων όπως τα γνωρίζουμε σήμερα, οι άνθρωποι της γερμανικής εταιρίας δείχνουν έμπρακτα την τεχνογνωσία τους στην δημιουργία εξαιρετικών ατμοσφαιρικών κινητήρων και φυσικά αυτοκινήτων για τους πραγματικούς λάτρεις της οδήγησης.


Με το αγωνιστικό DNA του γερμανικού εργοστασίου να “ρέει” άφθονο στο μεταλλικό κορμί της, η νέα GT3 πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακά γρήγορο πέρασμα από την Πράσινη Κόλαση, εξαϋλώνοντας στην πορεία το χρόνο της προηγούμενης γενιάς GT3 κατά 17 ολόκληρα δευτερόλεπτα! Να σημειωθεί ότι τα δύο αυτοκίνητα ζυγίζουν περίπου το ίδιο και αυτό δείχνει την ουσιαστική εξέλιξη του μοντέλου της Porsche σε όλους τους υπόλοιπους τομείς.

Διαβάστε επίσης: Νέα Porsche 911 GT3 Cup, για τις πίστες όλου του κόσμου (+video)

Για τον οδηγό δοκιμών της Porsche, Lars Kern και χωρίς μετατροπές έναντι του μοντέλου που μπορεί να παραγγείλει κανείς από την γερμανική εταιρία, τα χρονόμετρα σταμάτησαν στο 6:59:93. Σύμφωνα και με τα στοιχεία που βλέπουμε στην επίσημη ιστοσελίδα της γερμανικής πίστας, η νέα 911 GT3 βρίσκεται πίσω μόνο από την επίσης εξαιρετική Mercedes-AMG GT Black Series που είναι αυτή τη στιγμή το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής στο Nurburgring (δείτε τη σε “δράση” στο Nurburgring εδώ).

Αρκετά όμως με τα λόγια. Δείτε τη νέα Porsche GT3 να “καταπίνει” το Nurburgring και ανεβάστε την ένταση για να απολαύσετε παράλληλα και τη soundtrack του εξαιρετικού ατμοσφαιρικού flat six των 3,9 λίτρων και 510 ίππων. Καλή απόλαυση.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]