«Old School» BMW 1602 με ηλεκτρικό μοτέρ; Κι όμως γίνεται! (+video)

Έξω ο τετρακύλινδρος, μέσα ο ηλεκτροκινητήρας! Αυτή η BMW 1602 έπειτα από μετατροπή αποδίδει 122 ίππους και εκπέμπει μηδενικούς ρύπους...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει ότι σύντομα, ακόμα και στην χώρα μας, θα είναι εφικτό να πραγματοποιείται πλήρης μετατροπή συμβατικών οχημάτων σε αμιγώς ηλεκτρικά. Και να που σιγά σιγά βλέπουμε τα πρώτα παραδείγματα, όπως για παράδειγμα αυτό της εικονιζόμενης BMW 1602, με το πανέμορφο χρώμα «Oak Green», που προέρχεται από Mk2 Golf GTi.

Ηλεκτρικό Audi Sport Quattro; Η αναγέννηση του θρύλου με 800 ίππους!

Πίσω στη δεκαετία του ’70, όταν παρουσιάστηκε το συγκεκριμένο μοντέλο, κάτω από το καπό του βρισκόταν ένας τετρακύλινδρος κινητήρας. Η χωρητικότητά του άγγιζε τα 1,6 λτ., ενώ απέδιδε 85 ίππους και 130 Nm ροπής. Μπορεί για την εποχή της οι επιδόσεις να ήταν ικανοποιητικές, αλλά η Electric Classic Car αποφάσισε να βελτιώσει το αυτοκίνητο με έναν όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο.


Κάπως έτσι, επέλεξε να τοποθετήσει ένα ηλεκτρικό μοτέρ που ονομάζεται Netgain Hyper 9. Αποδίδει 122 ίππους και 238 Nm ροπής, ενώ η κίνηση περνά αποκλειστικά στον εμπρός άξονα. Για την τροφοδοσία του κινητήρα έχει επιλεχθεί ένα σετ μπαταριών που αποτελείται από οκτώ LG Chem χωρητικότητας 2,5 kWh η κάθε μία, οι οποίες έχουν τοποθετηθεί στον χώρο των αποσκευών.

Εννοείται ότι οι αλλαγές δεν έχουν περιοριστεί μόνο στην αντικατάσταση των μηχανικών μερών, αφού έχουν γίνει μια σειρά από αλλαγές. Ενδεικτικά, σημαντικές αναβαθμίσεις έχουν γίνει στο εσωτερικό του γερμανικού μοντέλου, με την σημαντικότερη να είναι η τοποθέτηση ενός σύγχρονου συστήματος infotainment, αλλά και τα καθίσματα της εταιρείας Recaro. Αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο video από το κανάλι Electric Classic Cars.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.