Tesla Model S: Διένυσε 400.000 χλμ. με τα ίδια τακάκια

Είναι εφικτό να διανύσει κανείς μία τόσο μεγάλη απόσταση χωρίς να χρειαστούν αντικατάσταση τα τακάκια; Όπως φαίνεται ναι και ο λόγος είναι... το αυτοκίνητο!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Μία από τις σημαντικότερες εργασίες συντήρησης για κάθε αυτοκίνητο είναι η αντικατάσταση των αναλώσιμων εξαρτημάτων του συστήματος πέδησης, όπως για παράδειγμα τα τακάκια. Η διάρκεια και η χιλιομετρική απόσταση που οδηγούν στην αλλαγή τους σχετίζονται άμεσα με τον τρόπο οδήγησης, αλλά στην προκειμένη περίπτωση συνέβη κάτι παράδοξο. Ο οδηγός ενός Tesla Model S ισχυρίζεται ότι κατάφερε να διανύσει 400.000 χλμ. με τα εργοστασιακά τακάκια.

Ταμπούρα: Ο «παλαίμαχος» των φρένων… επιστρέφει! (+video) 

Πρόκειται για τον Nigel Raynard, ο οποίος από το 2018 είναι ιδιοκτήτης ενός Tesla Model S. Επέλεξε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, όπως δηλώνει στην ιστοσελίδα «The Driven», γιατί διατηρεί επιχείρηση μεταφορών στο αεροδρόμιο της Νότιας Ουαλίας και καθημερινά διανύει πολλά χιλιόμετρα. Αναφέρει, όμως, ότι αυτά που τον ξάφνιασαν θετικά δεν είναι μόνο τα σχόλια των πελατών και τα μειωμένα έξοδα μετακίνησης, αλλά η συντήρηση του αυτοκινήτου.


Πιο συγκεκριμένα, τόνισε ότι κατάφερε να διανύσει 400.000 χλμ. χωρίς να χρειαστούν αντικατάσταση τα τακάκια. Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει ασφαλώς το σύστημα ανάκτησης ενέργειας, το οποίο επιβραδύνει το όχημα χωρίς να επιβαρύνει τα φρένα, όπως συμβαίνει στα συμβατικά αυτοκίνητα με θερμικούς κινητήρες. Άλλωστε, έχει υπάρξει κι άλλη παρόμοια περίπτωση, αυτή μίας BMW i3, η οποία κατάφερε να διανύσει 277.000 χλμ. με τα εργοστασιακά τακάκια.

Διαβάστε επίσης: Πόσο μειώθηκε η απόδοση των μπαταριών ενός Tesla Model 3 σε 2 χρόνια και 80.000 χλμ;

Επιστρέφουμε στον Nigel Raynard και στο Tesla Model S του, ο οποίος δήλωσε επίσης ότι στο διάστημα συμβίωσής του με το ηλεκτρικό μοντέλο δεν υπήρξαν σημαντικές φθορές. Πιο συγκεκριμένα, αντικατέστησε μία κάμερα, τον συμπιεστή του κλιματισμού, εμπρός ημιαξόνια και μία χειρολαβή πόρτας. Όλα αυτά, μαζί με τις προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης του έχουν κοστίσει λιγότερο από 5.000 δολάρια.

Τέλος, αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι η απόδοση της μπαταρίας έχει μειωθεί κατά περίπου 9-10%, με την αυτονομία να μειώνεται από τα 379 πραγματικά χλμ. στα 343.

Πηγή: thedriven.io

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.