Ένα από τα μεγαλύτερα “νεκροταφεία” τρένων βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη (+video)

Βαγόνια "φαντάσματα" και σκουριασμένες ντιζελάμαξες σε ένα υπέροχο video από drone! Γνωρίστε το απέραντο "νεκροταφείο" τρένων του ΟΣΕ...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
τρένα θεσσαλονίκη

Ένα video γεμάτο νοσταλγία δημοσίευσε το κανάλι “Up Stories” στο Youtube κάνοντας μία πτήση πάνω από ένα από τα μεγαλύτερα “νεκροταφεία” τρένων του κόσμου. Βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και εκτείνεται σε έναν χώρο που καλύπτει σχεδόν 1.500 στρέμματα.

Διαβάστε επίσης: Εκατοντάδες ολοκαίνουρια BMW και MINI παρατημένα εδώ και χρόνια (+video)

Μέχρι σήμερα, αμέτρητα βαγόνια και ντιζελάμαξες είναι παρατημένες στη Νέα Ιωνία της Θεσσαλονίκης και, όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί, ανάμεσα στα σκουριασμένα σίδερα έχουν φυτρώσει θάμνοι και δέντρα. Πρόκειται για βαγόνια που ανήκαν στον ΟΣΕ και έχουν μείνει παρατημένα εδώ και περίπου 30 χρόνια στο ίδιο σημείο. Μάλιστα, η έκταση του “νεκροταφείου” είναι τόσο μεγάλη που εύκολα μπορείτε να την εντοπίσετε από το Google Map.


Μία “πτήση” παρακολουθώντας το εντυπωσιακό video αρκεί για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται σήμερα, με την σκουριά, τα γκράφιτι και τα αγριολούλουδα να δημιουργούν ένα άγριο τοπίο που θυμίζει ταινία. Τα περίπου 1.000 βαγόνια είναι τοποθετημένα επάνω σε 10 σιδηροδρομικές γραμμές και, πριν δείτε το video, αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν από περίπου δύο χρόνια ασκήθηκε πίεση ώστε να φύγουν από το συγκεκριμένο σημείο. Ωστόσο, όπως φαίνεται, κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.