Σεβασμός: Η Toyota έβαλε στο μουσείο της το Honda NSX

Τι δουλεία έχει ένα Honda NSX στο μουσείο της Toyota; Η ιαπωνική εταιρεία "υποκλίνεται" στους θρύλους κι ας μην έχουν βγει από εργοστάσιό της!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Μουσείο Toyota

Στην μακρά ιστορία της, η Toyota έχει κατασκευάσει αυτοκίνητα που αγαπήθηκαν από τους λάτρεις της αυτοκίνησης. Μερικά από αυτά βρίσκονται στο μουσείο της εταιρείας στην πόλη Nagakute της Ιαπωνίας. Ως επί το πλείστον, εκεί θα συναντήσει κανείς τετράτροχους θρύλους της συγκεκριμένης εταιρείας.

Διαβάστε επίσης: Ταξίδι στον χρόνο με ένα Honda CRX που έχει “γράψει” μόλις 17 χλμ.

Ενδιαφέρον, βέβαια, προκαλεί το γεγονός ότι στο εσωτερικό του δεν υπάρχουν μόνο αυτοκίνητα της Toyota, αλλά και θρύλοι του παρελθόντος που προέρχονται από διαφορετικές εταιρείες. Κάτι τέτοιο μόνο αξιοθαύμαστο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, μιας και πρόκειται για μία κίνηση που δείχνει την αναγνώριση και τον σεβασμό απέναντι σε άλλες εταιρείες.


Όπως μπορείτε να δείτε, το νέο έκθεμα είναι ένα κατακόκκινο Honda NSX πρώτης γενιάς, το οποίο στέκεται ακριβώς μπροστά από ένα λευκό Lexus LFA. Στον συγκεκριμένο χώρο υπάρχουν κι άλλα αυτοκίνητα που δεν δημιουργήθηκαν από την Toyota, μερικά από τα οποία είναι το μικροσκοπικό Honda N360, μία Mercedes 190E, το Mazda MX-5 πρώτης γενιάς, αλλά και ένα Civic πρώτης γενιάς.

Για την ιστορία, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το Honda NSX είναι ένα αυτοκίνητο που άφησε εποχή. Το project ονομάστηκε New Sportscar eXperimental (Νέο Πειραματικό Σπορ Αυτοκίνητο- NS-X) με το μοντέλο παραγωγής να υιοθετεί τελικά το NSX που έμελλε να μείνει στην ιστορία. Tο πρωτότυπο NS-X παρουσιάστηκε στη έκθεση του Chicago τον Φεβρουάριο του 1989. Η εμπορική καριέρα του NSX ξεκίνησε το 1990 με μια τιμή που το έκανε το ακριβότερο ιαπωνικό αυτοκίνητο εκείνη την εποχή.

Πατώντας εδώ μπορείτε να μάθετε κάθε λεπτομέρεια σχετικά με το αυτοκίνητο “σταθμό” στην ιστορία της Honda. Ακολουθεί η επίσημη δημοσίευση της σελίδας “Toyota Automobile Museum”!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.