Απίστευτο ρεκόρ 1,5 εκατ. χιλιομέτρων με ένα Tesla Model S (+video)

Αυτό το Tesla Model S αρνείται να "ξεκουραστεί" στο γκαράζ! Δείτε πόσες φορές είχε αλλάξει ηλεκτροκινητήρα και μπαταρία μέχρι το ένα εκατ. χλμ...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Tesla Model S ρεκόρ

Μιλώντας για ρεκόρ χιλιομέτρων, το μυαλό μας πηγαίνει αυτόματα στην Mercedes του Έλληνα επαγγελματία οδηγού, ο οποίος κατάφερε να γράψει την απίστευτη επίδοση των 4,6 εκατ. χιλιομέτρων με το ίδιο αυτοκίνητο (εδώ μπορείτε να διαβάσετε την ιστορία του). Αυτή τη φορά, όμως, θα αναφερθούμε σε ακόμα ένα απίστευτο ρεκόρ με αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο και, πιο συγκεκριμένα, ένα Tesla Model S P85+ με έναν κινητήρα στον πίσω άξονα.

Tesla Model 3: Πόσα χλμ. αυτονομίας κέρδισε για κάθε χλμ. που ρυμουλκήθηκε; (+video)

Ο Γερμανός Hansjörg Eberhard von Gemmingen είναι κάτοχός του από το 2014, όταν αγόρασε ελαφρώς μεταχειρισμένο (μοντέλο του 2013) το συγκεκριμένο αυτοκίνητο με μόλις 30.000 χλμ. στο οδόμετρο. Στο παρελθόν είχε καταρρίψει το ρεκόρ του ενός εκατ. χιλιομέτρων και τώρα επανέρχεται με μία ανάρτηση φωτογραφίας στο Twitter. Εκεί αναγράφεται ότι πλέον καταρρίφθηκε και το ρεκόρ των 1,5 εκατ. χιλιομέτρων.


Το μεγάλο ενδιαφέρον, βέβαια, σε τέτοιες περιπτώσεις εστιάζεται στις σοβαρές βλάβες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στη διάρκεια των ατελείωτων χιλιομέτρων. Μπορεί αυτή τη φορά να μην προχώρησε σε περαιτέρω αναλύσεις, αλλά κάτι τέτοιο έγινε όταν συμπλήρωσε ένα εκατ. χιλιόμετρα. Μέχρι τότε, λοιπόν, ο Hansjörg Eberhard von Gemmingen είχε εγκαταστήσει τον τέταρτο ηλεκτροκινητήρα, ενώ ούτε η μπαταρία ήταν η πρώτη.

Πιο συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο “φορούσε” την τρίτη μπαταρία όταν συμπλήρωσε τα 1.000.000 χλμ., με την αλλαγή της πρώτης να αντικαθίσταται εντός εγγύησης στα πρώτα  290.000 χλμ. Αξιοσημείωτο είναι ότι με την τρίτη μπαταρία κατάφερε να διανύσει περισσότερα από 500.000 χλμ., ενώ με το τελευταίο μοτέρ είχε διανύσει τα 680.000 χλμ. από τα 1.000.000 χλμ.

Ακολουθεί το video του 2019, όταν είχε συμπληρώσει ένα εκατ. χιλιόμετρα. Πριν το δείτε, όμως, αξίζει να αναφέρουμε ότι τα νούμερα δείχνουν ότι “έγραψε” περίπου 500.000 χλμ. τα δύο τελευταία χρόνια. Αυτό μεταφράζεται σε περισσότερα από 600 χλμ./ημέρα. Απίστευτο! Μάλιστα, αναφέρει ότι έχει πραγματοποιήσει πολλά ταξίδια “express”, όπως ένα διάρκειας 14 ημερών όπου διένυσε 14.000 χλμ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.