Στο χείλος του γκρεμού για τρεις ολόκληρες μέρες (+video)

Η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου! Ένας γκρεμός 100 μέτρων έγινε ο "εφιάλτης" για τον οδηγό και τον συνοδηγό αυτού του φορτηγού στην Κίνα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
γκρεμός

Ένα απίστευτο συμβάν έλαβε χώρα σε επαρχιακό, ορεινό δρόμο της Κίνας όταν ο οδηγός ενός φορτηγού προσπάθησε να περάσει από ένα πολύ στενό σημείο. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που βλέπετε στην εικόνα και ως εκ θαύματος δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Διαβάστε επίσης: Πάτησε κατά λάθος το αυτοκίνητό του, οδηγώντας φορτηγό

Πρόκειται για ένα πέρασμα στην επαρχία Shanxi της Κίνας, στο οποίο βρέθηκε ο οδηγός του φορτηγού ακολουθώντας το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης. Στο σημείο που ακινητοποιήθηκε υπάρχει ένα τούνελ, το οποίο όπως φαίνεται ήταν κατασκευασμένο για την διέλευση αυτοκινήτων και όχι φορτηγών. Έτσι, παγιδεύτηκε εκεί, αλλά ο εφιάλτης του συνεχίστηκε.


Έπειτα από μανούβρες, το φορτηγό γλίστρησε και κατέληξε στην θέση που θα δούμε στο video του BBC. Μέσα στο όχημα βρίσκονταν οδηγός και συνοδηγός, για καλή τους τύχη κατάφεραν να εγκαταλείψουν το επαγγελματικό όχημα χωρίς να τραυματιστούν και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο.

Για την απομάκρυνση του φορτηγού από τον γκρεμό χρειάστηκε να περάσουν τρεις ολόκληρες ημέρες, μιας και η πρόσβαση των ειδικών μηχανημάτων στο σημείο ήταν αρκετά δύσκολη. Το σημαντικό, βέβαια, είναι ότι η επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία και το φορτηγό δεν έκανε “ελεύθερη πτώση” στον γκρεμό 100 μέτρων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.