Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Έτσι θα μειωθεί η ανάγκη για ρωσικά καύσιμα

Πώς η μείωση του ορίου ταχύτητας στα 30 χλμ./ώρα θα βοηθήσει να απομακρυνθούμε από το ρωσικό πετρέλαιο; Δείτε τι αναφέρει το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Όριο ταχύτητας

Βρισκόμαστε σε μία πρωτόγνωρη ενεργειακή κρίση και, όπως είναι λογικό, έχουν γίνει και γίνονται προτάσεις που δεν θα πιστεύαμε ότι θα ακούγαμε πριν από μερικούς μήνες. Μία τέτοια έρχεται και από την επιστολή του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ασφάλειας Μεταφορών (ETSC) προς τις κυβερνήσεις των ευρωπαϊκών κρατών. Αυτή τη φορά προβάλλεται η μείωση του ορίου ταχύτητας στα 30 χλμ./ώρα ως ένα μέτρο για να μειωθούν οι ανάγκες για ρωσικά καύσιμα.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο – Η Ρωσία “ανασταίνει” την σοβιετική Moskvitch 

Η επιστολή αποτελεί μέρος μιας ευρείας δέσμης μέτρων εξοικονόμησης ενέργειας που έχουν σχεδιαστεί για να συμβάλουν στη μείωση της εξάρτησης από το ρωσικό πετρέλαιο και φυσικό αέριο. Ταυτόχρονα, βέβαια, ενισχύουν και τις υπάρχουσες πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Η ETSC λέει ότι οι χαμηλότερες ταχύτητες, εκτός από την μείωση του κινδύνου συγκρούσεων, μειώνουν και τις ανάγκες για καύσιμα.


“Η επιβράδυνση στους δρόμους θα βοηθήσει την Ευρώπη να απομακρυνθεί από το ρωσικό πετρέλαιο, θα σώσει ζωές και θα μειώσει την επιβλαβή ρύπανση. Χαιρετίζουμε θερμά αυτές τις συστάσεις, τώρα εναπόκειται σε κυβερνήσεις, περιφέρειες και πόλεις να αναλάβουν γρήγορα δράση”, είπε χαρακτηριστικά η Ellen Townsend, Διευθύντρια του ETSC.

Το ETSC απέστειλε επιστολή στους Ευρωπαίους Επιτρόπους ζητώντας χαμηλότερα όρια ταχύτητας, ως τρόπο αντιμετώπισης της εξάρτησης από το ρωσικό πετρέλαιο, καθώς και των εκπομπών και των θανάτων από τροχαία ατυχήματα. Υπενθυμίζουμε ότι ήδη οι Βρυξέλλες και το Παρίσι μείωσαν το όριο ταχύτητας στην πόλη στα 30 χλμ./ώρα, όπως σας είχαμε ενημερώσει.

Τέλος, η επιτροπή συνιστά επίσης κίνητρα για περπάτημα, ποδήλατο και χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένων των επενδύσεων σε υποδομές ποδηλασίας.

Πηγή: etsc.eu

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.