Στο σφυρί ένα από τα πρώτα Subaru Impreza 22B STI

Είναι το #005 από τα συνολικά 400 Subaru Impreza 22B STI που κατασκευάστηκαν. Δείτε που έχει "σκαρφαλώσει" αυτή τη στιγμή η τιμή του...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Subaru 22b STI

Είναι καλοσυντηρημένο, τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει δεν είναι “απαγορευτικά”, συνεπώς πρόκειται για ένα αυτοκίνητο του οποίου η τιμή αναμένεται να εκτοξευθεί. Πάμε να δούμε ένα από τα πρώτα Subaru Impreza 22B STI που κατασκευάστηκαν, αλλά και που έχει φτάσει αυτή τη στιγμή η τιμή του.

Διαβάστε επίσης: Μυθικό ποσό για εγκαταλελειμμένο Subaru Impreza που οδήγησε ο Colin McRae (+video)

Αρχικά να υπενθυμίσουμε ότι το Subaru Impreza 22B δημιουργήθηκε για τα 40 χρόνια ιστορίας της ιαπωνικής φίρμας, αλλά και των εορτασμό των τριών συνεχόμενων πρωταθλημάτων κατασκευαστών στο WRC. Συνολικά κατασκευάστηκαν 400 αντίτυπα το 1998, δεξιοτίμονα και αριστεροτίμονα.


Εξωτερικά, όλα τα Subaru Impreza 22B φέρουν το κλασσικό μπλε χρώμα και συνδυάζονται με 17άρες χρυσές ζάντες της BBS, ενώ η έκδοση ξεχωρίζει από το φουσκωμένο bodykit, το ανασχεδιασμένο καπό και την αεροτομή. Τα κερασάκια στην τούρτα είναι η ανάρτηση της Bilstein και τα τετραπίστονα της Brembo.

Όσον αφορά στα μηχανικά μέρη, κάτω από το καπό βρίσκεται ο υπερκυβισμένος EZ22 χωρητικότητας 2,2 λίτρων, που αποδίδει 280 ίππους στις 6.000 σ.α.λ., ενώ η κίνηση περνά ασφαλώς και στους τέσσερις τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου 5 σχέσεων. Το εικονιζόμενο βγήκε από το εργοστάσιο το 1998 και έχει διανύσει μέχρι σήμερα 88.000 χλμ.

Την στιγμή που γράφονται αυτές οι λέξεις… απομένουν 9 ημέρες για την ολοκλήρωση της δημοπρασίας, με την αξία του ιαπωνικού μοντέλου να έχει ήδη φτάσει στα 130.000 δολάρια, δηλαδή 122.000 ευρώ. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την επίσημη αγγελία από τον οίκο “Bring A Trailer”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.