Αυτά είναι τα 10 ακριβότερα βασιλικά αυτοκίνητα του πλανήτη

Από κιτς επιλογές με "διαμάντια και ρουμπίνια" στο αμάξωμα, μέχρι McLaren P1! Αυτά είναι τα 10 ακριβότερα βασιλικά αυτοκίνητα του πλανήτη...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Τα ακριβά αυτοκίνητα πάντα τραβούσαν το ενδιαφέρον, λόγω της τεχνολογίας που φέρουν, των εξωτικών υλικών τους ή των επιδόσεων. Στα βασιλικά αυτοκίνητα, όμως, το μέτρο παύει να ισχύει, βλέπουμε διαμάντια να στολίζουν το αμάξωμα και πολλές ακόμη “κιτς” επεμβάσεις που μόνο όμορφες δεν είναι. Αυτή τη φορά θα δούμε τα 10 ακριβότερα βασιλικά αυτοκίνητα, με το πρώτο να είναι και αυτό που δημιουργεί την πιο άσχημα εντύπωση. Κι ας κοστίζει 10,4 εκατ. βρετανικές λίρες, δηλαδή 12,4 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Το ακριβότερο όχημα στον κόσμο κλείνει τα 50!

Όπως θα δείτε, αυτό που βρίσκεται στην πρώτη θέση είναι το εικονιζόμενο και η τιμή είναι αυτή που αναφέραμε. Ονομάζεται Sultan’s Silver Spur II, είναι επενδυμένο με χρυσό 24 καρατίων και ανήκει στον Σουλτάνο, Χασανάλ Μπολκιάχ, ο ηγέτης του Μπρουνέι. Έχει διαμορφωθεί με τέτοιον τρόπο ώστε να ενδείκνυται για χρήση σε γάμους και άλλες εκδηλώσεις.

Στην δεύτερη θέση βρίσκεται το όχημα της Ελισάβετ Β, της Βασίλισσας του Ηνωμένου Βασιλείου. Ονομάζεται State Limousine και η αξία της αγγίζει τα 10 εκατ. λίρες (11,9 εκατ. ευρώ). Η πρώτη τριάδα ολοκληρώνεται με μία σύγχρονη McLaren P1 που κοστίζει 2,5 εκατ. λίρες (2,97 εκατ ευρώ) και ανήκει στον Sheikh Tamim Bin Hamad Al-Thani, Εμίρης του Κατάρ.

Η τέταρτη θέση συμπληρώνεται με το αυτοκίνητο του πρίγκιπα Arbert του Μονακό, ο οποίος δεν κρύβει την αγάπη του για τα αυτοκίνητα και έχει στην κατοχή του μία Ferrari 365 GTB/4 Daytona αξίας 1,9 εκατ. λιρών (2,26 εκατ. ευρώ). Στην εικόνα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πως διαμορφώνεται η πρώτη 10άδα με τα ακριβότερα βασιλικά αυτοκίνητα του πλανήτη.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.