Αυτά είναι τα νέα καταστήματα της BYD στην Αττική

Η BYD Auto διευρύνει το δίκτυό της με τον όμιλο Σφακιανάκη να ανακοινώνει την έναρξη πωλήσεων και παροχής υπηρεσιών after sales σε δύο νέα σημεία στην Αττική.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BYD Κηφισός

Με στόχο να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο κοινό της Αττικής η BYD απέκτησε δύο νέα καταστήματα, τα οποία το κοινό μπορεί να τα επισκεφτεί και να γνωρίσει από κοντά τα μοντέλα της, να ενημερωθεί γι’ αυτά και να βιώσουν μεταξύ άλλων και μία μοναδική οδηγική εμπειρία.

Δείτε επίσης: Η BYD συστήνεται στο ελληνικό κοινό με νέο σποτ (Video)

Οι νέες μονάδες σηματοδοτούν μια νέα εποχή για τον όμιλο Σφακιανάκη και την BYD στην Ελλάδα και στεγάζονται στη Λεωφόρο Κηφισίας 57, Μαρούσι και στη Λεωφόρο Αθηνών 173 & Λ. Κηφισού.


Στις νέες κάθετες μονάδες το εξιδεικευμένο προσωπικό της BYD είναι πάντα πρόθυμο να καλωσορίσει τους επισκέπτες, να αναλύσει τις ανάγκες τους και να τους ξεναγήσει στην ευρεία γκάμα μοντέλων της κινέζικης εταιρείας.

Διαβάστε επίσης: Νέο ορόσημο παραγωγής για τα μοντέλα της BYD

Και επειδή η εύρεση του κατάλληλου αυτοκινήτου μπορεί να είναι μία αγχωτική διαδικασία για αρκετούς ανθρώπους, η ομάδα της BYD είναι έτοιμη να απαντήσει κάθε ερώτηση και να καθοδηγήσει τη συζήτηση, πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες του υποψήφιου αγοραστή, σε ένα περιβάλλον ηρεμίας, εξασφαλίζοντας την πλήρη ικανοποίησή του.

Η εμπειρία για τους πελάτες της BYD ολοκληρώνεται από τις εξειδικευμένες υπηρεσίες συντήρησης, σε χώρους που είναι εξοπλισμένοι με τα πλέον σύγχρονα μέσα διάγνωσης και επισκευής και με τεχνικούς συμβούλους άψογα καταρτισμένους – με τη δέσμευση ότι θα διατηρούν το αυτοκίνητο του χρήστη πάντα σε κίνηση.

Στους εκθεσιακούς χώρους, βρίσκονται ήδη τα δύο πρώτα μοντέλα της BYD στην Ελλάδα, το compact μικρομεσαίο SUV BYD Atto 3 (C-SUV), και το πολυτελές BYD Seal (D-Sedan), ενώ θα ακολουθήσουν το προσεχές διάστημα το μικρομεσαίο αυτοκίνητο πόλης Dolphin και το Seal U (D-SUV), το οποίο θα είναι διαθέσιμο τόσο σε έκδοση αμιγώς ηλεκτρική (BEV), όσο και σε έκδοση Plug-In Hybrid (PHEV).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.