Αυτές είναι οι νέες μοτοσυκλέτες του EKAB – Δείτε ποια μάρκα επιλέχθηκε!

Οι μοτοσυκλέτες είναι η "αιχμή του δόρατος" στην παροχή της επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας, όπως ανέφερε και ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ΕΚΑΒ

Σε εκδήλωση που έγινε παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ οι 20 ολοκαίνουριες μοτοσυκλέτες ταχείας επέμβασης. Πρόκειται για μέρος του προγράμματος “ΑΤΤΙΚΗ” 2021 – 2027, μέσω του οποίου είχε εγκριθεί χρηματοδότηση ύψους 300.000 ευρώ για την προμήθεια 20 μοτοσικλετών ταχείας ανταπόκρισης.

Δείτε επίσης: Έρχονται 100 νέα full-hybrid περιπολικά – Αυτά είναι τα κριτήρια της ΕΛ.ΑΣ. 

Οι συγκεκριμένες μοτοσυκλέτες είναι Yamaha Tracer 7, εξοπλίζονται με δικύλινδρο μοτέρ χωρητικότητας 689 κ.εκ. και η ισχύς αγγίζει τους 72,5 ίππους στις 8.750 σ.α.λ. Ασφαλώς, όλες βάφτηκαν στα χρώματα του ΕΚΑΒ, ενώ φέρουν σειρήνα, φάρο και μπαγκαζιέρες που θα εξυπηρετήσουν τους διασώστες.


“Η επένδυση στην αναβάθμιση του εξοπλισμού του ΕΚΑΒ είναι μια επένδυση ζωής”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης. Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ τόνισε ότι οι νέες μηχανές θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος στην παροχή της επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας στην Περιφέρεια Αττικής.

Η Περιφέρεια Αττικής ξεκαθαρίζει ότι μέσω του προγράμματος χρηματοδότησης ΠΕΠ Αττικής 2014 – 2020 έχει εγκριθεί το ποσό των 4 εκατ. ευρώ για την προμήθεια 52 ασθενοφόρων και 8 κινητών μονάδων για τις ανάγκες της Περιφέρειας.

Πηγή: Περιφέρεια Αττικής

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.