Αυτές οι εννέα BMW M3 E92 έχουν δύο κοινά στοιχεία

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά εννέα BMW M3 E92! Η κάθε μία είναι βαμμένη σε διαφορετικό χρώμα, αλλά υπάρχουν δύο κοινά στοιχεία για τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW M3 E92

Για πολλούς λάτρεις της βαυαρικής εταιρείας, η BMW M3 Ε92 είναι η αγαπημένη γενιά και όχι άδικα, μιας και πέρα από την εκπληκτική εμφάνιση, είναι και η τελευταία που εξοπλιζόταν με ατμοσφαιρικό κινητήρα. Στο video που ακολουθεί θα δούμε συγκεντρωμένες εννέα BMW M3 E92 και, όπως ήδη θα πληροφορηθήκατε, αυτά τα αυτοκίνητα έχουν δύο κοινά στοιχεία.

Διαβάστε επίσης: Ξενάγηση στην μοναδική συλλογή ενός “petrolhead” εκπαιδευτή (+video)

Ξεκινάμε από το πρώτο που δεν είναι άλλο από τον ιδιοκτήτη! Καλά καταλάβατε, και οι εννέα BMW M3 E92 ανήκουν στον ίδιο συλλέκτη, είναι εμφανής λοιπόν η αγάπη του για το συγκεκριμένο μοντέλο. Το δεύτερο και ακόμα πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι τα χρώματα που έχει επιλέξει ο κάτοχος, τα οποία μόνο τυχαία δεν είναι, αφού και τα εννέα ανήκουν στο “BMW Individual”.


Πρόκειται για ιδιαίτερα χρώματα και συνδυασμούς, οι οποίοι στις περισσότερες περιπτώσεις συνοδεύονται και από περιορισμένη παραγωγή. Ενδεικτικά, το πορτοκαλί αυτοκίνητο που βλέπουμε είναι μία M3 Lime Rock Park Edition και η παραγωγή περιορίστηκε στα μόλις 200 αντίτυπα.

Εννοείται ότι υπάρχουν και κάποιες BMW M3 E92 που είναι ακόμα πιο σπάνιες, όπως για παράδειγμα αυτή με τον πράσινο χρωματισμό. Ονομάζεται “Java Green” και παράχθηκε σε μόλις τέσσερα αντίτυπα στις Η.Π.Α., ενώ η κίτρινη “Phoenix Yellow” είναι μία από τις μόλις δύο που έχουν κατασκευαστεί συνολικά. Στο video που ακολουθεί θα δούμε λεπτομερέστερα την “πολύχρωμη” συλλογή με όλα τα αυτοκίνητα να είναι στην έκδοση Competition και ασφαλώς… να μην είναι προς πώληση!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.