Ξενάγηση στην μοναδική συλλογή ενός “petrolhead” εκπαιδευτή (+video)

Audi Sport Quattro, Lancia Delta S4 και πολλά ακόμη ονειρικά αυτοκίνητα. Ώρα για μία ξενάγηση στον παράδεισο του κάθε petrolhead...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Συλλογή

Πόσες φορές δεν έχετε ονειρευτεί να είχατε στην κατοχή σας μία συλλογή με σπάνια, κλασσικά αυτοκίνητα; Αυτή τη φορά θα γνωρίσουμε έναν “παράδεισο” για κάθε petrolhead. Ο λόγος για την συλλογή του ιδιοκτήτη της σχολής γρήγορης οδήγησης “Dirtfish Rally School” στις Η.Π.Α.

Διαβάστε επίσης: 8+1 κανάλια στο Youtube για “γνήσιους” petrolheads

Πρόκειται για τον Steve Rimmer, ο οποίος έχει δημιουργήσει την τεράστια σχολή που φέρει πίστες για κάθε είδους εκπαίδευση, από οδήγηση στο χώμα μέχρι και στο χιόνι. Πέρα από τις εγκαταστάσεις εκπαίδευσης, όμως, μέρος της σχολής είναι και ο χώρος που στεγάζονται τα σπάνια και πολύ ιδιαίτερα αυτοκίνητά του. Και στο video που ακολουθεί θα έχουμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε και να γνωρίσουμε τα “διαμάντια” που έχει στην κατοχή του.


Ας δώσουμε έμφαση σε αυτά που θα τραβήξουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ξεκινώντας από το Audi Sport Quattro, ένα αυτοκίνητο “σταθμό” στην ιστορία της γερμανικής εταιρείας με την αξία του πλέον να έχει εκτοξευθεί. Ασφαλώς δεν απουσιάζουν από την συλλογή και δύο εμβληματικές Lancia, με την πρώτη να είναι η Delta S4 και η δεύτερη η 037. Άξιο προσοχής είναι ασφαλώς και το Renault 5 Turbo.

Ώρα να απολαύσουμε αυτά τα θρυλικά αυτοκίνητα, τα οποία στέκονται δίπλα σε πιο σύγχρονα μοντέλα, όπως για παράδειγμα το Subaru Impreza STI.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.