Αυτή είναι η πρώτη σύγχρονη Lancia 037 που παραδόθηκε σε ιδιοκτήτη

Σκούρο πράσινο εξωτερικά, εκτεταμένη χρήση alcantara στο εσωτερικό και 505 ίπποι στον πίσω άξονα! Ιδού η πρώτη σύγχρονη Lancia 037...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lancia 037

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που η Kimera Automobili, υπό τον οδηγό ράλι Luca Betti, αποφάσισε να εκφράσει το πάθος της για την θρυλική Lancia 037 και να δημιουργήσει την σύγχρονη εκδοχή της. Πλέον, έφτασε η ώρα της παράδοσης του πρώτου από τα μόλις 37 αντίτυπα που κατασκευάστηκαν.

Διαβάστε επίσης: Ακούστε την σύγχρονη Lancia 037 των 505 ίππων (+video)

Είναι αυτή η πράσινη Kimera EVO37 που βλέπουμε στις φωτογραφίες και παραδόθηκε σε Ολλανδό επιχειρηματία που έχει στην κατοχή του μία μεγάλη συλλογή αυτοκινήτων. Εξωτερικά το αυτοκίνητο έχει ένα σκούρο πράσινο χρώμα και κίτρινους προβολείς που προσφέρουν μία ρετρό αισθητική. Από την άλλη στο εσωτερικό βλέπουμε συνδυασμό μπεζ και πράσινου Alcantara, αλλά και ζώνες με τα χρώματα της Martini.


Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας τετρακύλινδρος κινητήρας χωρητικότητας μόλις 2,1 λτ., ο οποίος έπειτα από σημαντικές βελτιώσεις αποδίδει 505 ίππους και 550 Nm ροπής. Επιπλέον αξιοσημείωτα εξαρτήματα είναι η ανάρτηση της Ohlins, τα φρένα της Brembo με τετραπίστονες δαγκάνες, αλλά και το σύστημα διεύθυνσης που έρχεται απευθείας από την Delta S4 του παρελθόντος.

Σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και για την τιμή του συγκεκριμένου μοντέλου, συνεπώς αξίζει να αναφέρουμε ότι η Kimera EVO37, ή αλλιώς η σύγχρονη Lancia 037 όπως έχει επικρατήσει να την ονομάζουμε, ξεκινά από τα 480.000 ευρώ και να αυξάνεται ανάλογα με την εξατομίκευση που επιθυμεί ο αγοραστής της.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.