Αυτή η Phantom είναι η… Ιριδίζουσα Χλιδή της Rolls-Royce. Δείτε το εσωτερικό της

Με νέους τρόπους και τεχνικές εξατομίκευσης, η Rolls-Royce προσπαθεί να διατηρήσει το status της ως ένας κορυφαίος luxury κατασκευαστής και αυτή η Phantom είναι η απόδειξη.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Rolls-Royce Phantom

Όπως και στις μικρότερες κατηγορίες των τεσσάρων τροχών έτσι και στις μεγαλύτερες ο ανταγωνισμός μεταξύ των κατασκευαστών είναι κάτι παραπάνω από σκληρός και δρόμος προς τα πίσω δεν υπάρχει. Πώς αλλιώς θα καταφέρει κάποιος να κερδίσει την εύνοια του κοινού που θα οδηγήσει παράλληλα και σε αύξηση των πωλήσεων του; Ειδικά για τους κατασκευαστές πολυτελών αυτοκινήτων η απτή χλιδή πρέπει να συνδυάζεται και με πρωτοτυπία αλλά και με λύσεις οικολογικά και περιβαλλοντικά φιλικές, σύμφωνα και με τις τελευταίες τάσεις που επικρατούν στη βιομηχανία των τεσσάρων τροχών.

Διαβάστε επίσης: Η πιο προηγμένη Rolls-Royce είναι η νέα Ghost (+video)

Η νέα εξατομικευμένη Rolls-Royce Phantom “Iridescent Opulence” (Ιριδίζουσα Χλιδή), είναι η απόδειξη πως η βρετανική εταιρία μάλλον βρίσκεται στο σωστό δρόμο σε όλα τα παραπάνω επίπεδα.

Στο εσωτερικό αυτής της εξατομικευμένης Rolls-Royce Phanton βλέπουμε ίσως για πρώτη φορά αυτό που οι Βρετανοί αποκαλούν “The Gallery”, μια γυάλινη επιφάνεια που εκτείνεται σχεδόν σε όλο το ταμπλό της λιμουζίνας τους και “κρύβει” πίσω του έναν νέο κόσμο χρωμάτων και υλικών, ασυνήθιστο μέχρι σήμερα.

H Gallery εξελίχθηκε σε συνεργασία με την hi-end ελβετική εταιρία σχεδιασμού Nature Squared που εξειδικεύεται στη σχεδίαση προϊόντων από υλικά που δεν προέρχονται από απειλούμενα και προστατευόμενα είδη και συνδυάζει στις εφαρμογές της την αιχμή της τεχνολογίας με τις παραδοσιακές τεχνικές κατασκευής.

Διαβάστε επίσης: Κλασσικές Rolls-Royce γίνονται ηλεκτρικές, για πρώτη φορά

Πίσω λοιπόν από τη γυάλινη επιφάνεια βλέπουμε… ιριδίζοντα φτερά πουλιών που έχουν δουλευτεί στο χέρι, το καθένα ξεχωριστά ώστε να έχουν το σωστό σχήμα, σύμφωνο με τις επιθυμίες του καλλιτέχνη που δημιούργησε αυτό το έργο. Εξίσου εντυπωσιακό και ιριδίζον είναι και το φινίρισμα και πλαίσιο του ρολογιού στο ταμπλό, το οποίο κατέστη δυνατό με τη χρήση… κοχυλιών! Μέχρι σήμερα αυτά τα υλικά ήταν αδύνατο να εφαρμοστούν σε ένα ταμπλό αυτοκινήτου σύμφωνα με τους Βρετανούς.

Περισσότερα από 3.000 φτερά που προέρχονται από την ουρά ενός πουλιού, το οποίο δεν απειλείται ως είδος, ενώ το υλικό Nacre που βλέπουμε στο ρολόι προέρχεται από την εσωτερική επίστρωση που δημιουργούν συγκεκριμένα μαλάκια για το καβούκι τους, το ίδιο υλικό που χρησιμοποιούν και για τον σχηματισμό των μαργαριταριών.

Εσάς πώς σας φαίνεται η ιδέα της Rolls-Royce και το εσωτερικό αυτής της Phantom;

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr