Αυτό είναι το “Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2024” στην Ελλάδα – Οι βαθμολογίες

Δείτε ποιο αυτοκίνητο κατέκτησε τον τίτλο "Αυτοκίνητο της Χρονιάς" για το 2024, αλλά και τις αναλυτικές βαθμολογίες των νέων μοντέλων...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Αυτοκίνητο της Χρονιάς

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πίστα των Μεγάρων έγινε η τελική ψηφοφορία για την ανάδειξη του αυτοκινήτου της χρονιάς. Φέτος, ο τίτλος “Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2024” παραδόθηκε στο νέο Hyundai Kona, το οποίο όπως θα δείτε και στον παρακάτω πίνακα, συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία.

Δείτε επίσης: Μεγάλη ανατροπή στην ελληνική αγορά – Αυτή είναι πλέον η δημοφιλέστερη κατηγορία 

Πιο αναλυτικά, στην πρώτη θέση βρέθηκε το Hyundai Kona με 391 βαθμούς, ακολούθησε το Jeep Avenger με 326, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε το MG 4 με 305 βαθμούς. Ένα μοντέλο της ίδιας μάρκας κατέκτησε την τέταρτη θέση (MG ZS με 252 βαθμούς), ενώ η πεντάδα συμπληρώθηκε με το Peugeot 408 των 249 βαθμών.


Στην δεύτερη πλέον γενιά του, το KONA προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύνολο στην κατηγορία B-SUV, συμπεριλαμβανομένης της μεγάλης γκάμας συστημάτων μετάδοσης κίνησης. Και αυτό γιατί οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από τις εκδόσεις EV (βασική ή μεγάλης αυτονομίας), τις πλήρως υβριδικές (HEV), αυτές με κινητήρα εσωτερικής καύσης (ICE) καθώς και τις σπορ εκδόσεις N Line.

Πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για το κορεάτικο μοντέλο που κατέκτησε τον φετινό τίτλο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.