Αυτό είναι το best seller της Ford στην Ευρώπη

Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2021 κατάφερε να πωληθεί σε 70.604 μονάδες. Δείτε ποιο είναι πλέον το νέο best seller της Ford...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
2020 Ford Puma ST-Line 155 PS test Traction

Τα SUV έχουν κατακτήσει πλέον τεράστιο μερίδιο στην ευρωπαϊκή αγορά και σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνούν σε πωλήσεις ακόμα και τα “παραδοσιακά” best seller της κάθε εταιρείας. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και στην περίπτωση της Ford, με το Puma να βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης για το πρώτο εξάμηνο του 2021.

Ford Puma: Το μυστικό που το καθιστά ιδανικό και για το καλοκαίρι! (+video)

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία με σήμα το “μπλε οβάλ” είδε το Ford Puma να πωλείται σε 70.604 αντίτυπα μέσα στο πρώτο εξάμηνο, επίδοση που το καθιστά ως το απόλυτο best seller της. Το μικρό SUV κατάφερε να ξεπεράσει δημοφιλείς επιλογές όπως τα Ford Fiesta και Focus, με το πρώτο να πωλείται σε 63.078 μονάδες και το δεύτερο σε 48.651.

Κάπου εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι πέρα από τα επιβατικά μοντέλα της, η Ford πέτυχε σημαντικές πωλήσεις και στα επαγγελματικά, με το Transit Custom να καταγράφει 70.604 πωλήσεις στην ευρωπαϊκή αγορά το πρώτο εξάμηνο του έτους.

Η γκάμα του Ford Puma έχει διευρυνθεί στην χώρα μας, μιας και το υβριδικό SUV είναι διαθέσιμο πλέον με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων, τόσο στην έκδοση των 125, όσο και σε αυτή των 155 ίππων. Η τιμή του ξεκινά από τα 23.595 ευρώ στην έκδοση ST-Line με τον τρικύλινδρο Ecoboost των 125 ίππων. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικότερα τις τιμές των αυτόματων εκδόσεων του συγκεκριμένου μοντέλου.

Πηγή: automotivenews.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.