Στην Ελλάδα το υβριδικό Ford Puma με 7άρι κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Πόσο κοστίζει;

Το υβριδικό Ford Puma διατίθεται πλέον με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων, τόσο στην έκδοση των 125, όσο και στην ισχυρότερη των 155 ίππων!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Puma αυτόματο

Η γκάμα του Ford Puma διευρύνεται, με το μικρό, υβριδικό SUV να είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων, τόσο στην έκδοση των 125, όσο και σε αυτή των 155 ίππων. Η τιμή του ξεκινά από τα 23.595 ευρώ στην έκδοση ST-Line με τον τρικύλινδρο Ecoboost των 125 ίππων.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Ford Puma 1.0 EcoBoost 125 PS Auto

Το 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη προσφέρει ταχύτατες αλλαγές σχέσεων, ενώ διευκολύνει σημαντικά την οδήγηση μέσα στην πόλη. Ταυτόχρονα, εξασφαλίζει επιτάχυνση χωρίς διακοπές, με τα 0-100 χλμ./ώρα να έρχονται σε μόλις 8,7 δλ. στην κορυφαία έκδοση των 155 ίππων. Σημαντική διαφορά είναι εμφανής και στη διαδικασία της προσπέρασης, με το αυτόματο κιβώτιο να προσφέρει δυνατότητα ακαριαίου κατεβάσματος έως και τριών ταχυτήτων.

Στις εκδόσεις εξοπλισμού ST-Line X και ST-Line Vignale, το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη προσφέρεται και με δυνατότητα αλλαγών μέσω paddles στο τιμόνι. Επιπλέον, για πρώτη φορά επιτρέπει επίσης τη λειτουργία πρόσθετων τεχνολογιών, όπως για παράδειγμα το Stop & Go για το Adaptive Cruise control που μπορεί να σταματήσει τελείως το αυτοκίνητο σε συνθήκες κυκλοφορίας με σταμάτα-ξεκίνα στην πόλη.

Οι τιμές του Ford Puma στις αυτόματες εκδόσεις διαμορφώνονται σύμφωνα με τον επίσημο τιμοκατάλογο ως εξής:

1.0L EcoBoost mHEV 125 PS ST-Line Auto: 23.595 ευρώ
1.0L EcoBoost mHEV 125 PS ST-Line X Auto: 26.238 ευρώ
1.0L EcoBoost mHEV 155 PS ST-Line X Auto: 28.032 ευρώ
1.0L EcoBoost mHEV 155 PS ST-Line Vignale Auto: 30.731 ευρώ

Τέλος, αξίζει να τονίσουμε ότι οι αυτόματες εκδόσεις του Ford Puma προσφέρονται με το προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης της Ford Finance, το οποίο προσφέρει σταθερό ανταγωνιστικό επιτόκιο από 0,99%, αλλά και ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής έως και 60 μήνες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.