Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο του Γιώργου Παπαγιάννη

Δείτε το νέο απόκτημα του σέντερ του Παναθηναϊκού, αλλά και το "λογοπαίγνιο" της εταιρείας κατά την παράδοση του αυτοκινήτου...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Παπαγιάννης

Με μία φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Facebook, η εταιρεία Tzortzis S.A. γνωστοποίησε την παράδοση νέου αυτοκινήτου στον Γιώργο Παπαγιάννη, παίκτη της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Το νέο απόκτημα του μεγαλόσωμου σέντερ είναι ένα Land Rover Defender.

Zlatan Ibrahimovic: Βόλτες στους δρόμους του Μιλάνο με το νέο του απόκτημα

“The Best Euroleague Defender G.Papagiannis can have only one option: Land Rover DEFENDER”, αναφέρει η εταιρεία κάνοντας ένα έξυπνο λογοπαίγνιο (μτφ. Ο καλύτερος αμυντικός της Euroleague, Γ. Παπαγιάννης, μπορούσε να έχει μόνο μία επιλογή: Land Rover Defender).


Η τιμή του νέου Land Rover Defender ξεκινά από τα 71.360 ευρώ σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας και στη βάση της γκάμας βρίσκεται μία πετρελαιοκίνητη έκδοση 2,0 λτ. απόδοσης 200 ίππων που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο. Αξιοσημείωτες είναι και οι εκτός δρόμου δυνατότητες του συγκεκριμένου μοντέλου.

Διαβάστε επίσης: Μπορεί το “ταπεινό” Dacia Duster να ακολουθήσει εκτός δρόμου το Land Rover Defender; (+video)

Τα νούμερα είναι ενδεικτικά των δυνατοτήτων του. Η απόσταση από το έδαφος είναι στα 291 χλστ. τιμή που χαρίζει γωνίες εισόδου, ράμπας και διαφυγής στις 38, 28 και 40 μοίρες αντίστοιχα. Όσον αφορά τα υδάτινα εμπόδια, μπορεί να κινηθεί σε βάθος έως και 900 χλστ. Ακολουθεί η σχετική δημοσίευση της εταιρείας:

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.