“Νεκροταφείο” αυτοκινήτων γεμάτο δεκάδες Range Rover (+video)

Σκηνή από δυστοπική ταινία θυμίζουν τα δεκάδες Range Rover που βρίσκονται παραταγμένα σε εξοχική τοποθεσία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νεκροταφείο Ranger Rover 2022

“Ατελείωτες” ουρές από Range Rover σε διάφορα χρώματα και εκδόσεις, στις περισσότερες των περιπτώσεων σε πολύ καλή κατάσταση. Αυτό θα αντικρύσει κανείς σε μια μεριά της υπαίθρου της Ουαλίας που δεν είναι γνωστή στο ευρύ κοινό και αποτελεί τόπο συγκέντρωσης για παλιότερα Ranger Rover.

Διαβάστε επίσης – Chieftain Range Rover: Λαχταριστό restomod 710 ίππων

Η υπαίθρια μάντρα φαίνεται να είναι γεμάτη με Ranger Rover δεύτερης και τρίτης γενιάς, με την δεύτερη να κατασκευάζεται από το 1994 έως και το 2002 και την τρίτη έως το 2012. Στην κατάσταση που φαίνεται να βρίσκονται τα περισσότερα από αυτά θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν βρει ένα νέο ιδιοκτήτη ως κλασικά οχήματα, αφού ειδικά τα δεύτερης γενιάς Ranger Rover δεν έχουν ακόμη πολλά χρόνια μπροστά τους για να χαρακτηριστούν έτσι.


Μέχρι τότε όμως αυτά τα εκατοντάδες Range Rover, τα περισσότερα από τα οποία φαίνεται να έφτασαν εκεί οδηγώντας και όχι στην καρότσα ενός φορτηγού, θα χρησιμεύουν κυρίως ως δωρητές οργάνων προσφέροντας τα ανταλλακτικά τους σε άλλα που βρίσκονται ακόμη σε κυκλοφορία από τους ιδιοκτήτες τους.

Διαβάστε επίσης: Τα κλασικά Range Rover επιστρέφουν ως αμιγώς ηλεκτρικά

Εκτός από τα Ranger Rover ανάμεσα τους βλέπουμε και μερικά Discover και Defender αλλά και κάποιους Ιάπωνες εκπρόσωπους της off-road σχολής. Σύμφωνα με τον δημιουργό του video που διατηρεί το κανάλι “IMSTOKZE” στο Youtube, τα περισσότερα από αυτά τα Ranger Rover έφτασαν σε αυτή την υπαίθρια μάντρα γιατί κοστίζουν πολύ για να τα συντηρεί και να τα κυκλοφορεί κανείς στο δρόμους του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα Range Rover δεύτερης και τρίτης γενιάς που θα παραμείνουν σε κυκλοφορία και θα χαρακτηριστούν κλασικά, θα έχουν έναν πολύ μεγάλο αριθμό από ανταλλακτικά για να παραμείνουν σε πλήρως λειτουργική κατάσταση για πολλά-πολλά χρόνια.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.