Τα κλασικά Range Rover επιστρέφουν ως αμιγώς ηλεκτρικά!

Αν είστε κάτοχος κλασσικού Ranger Rover και θέλετε να το οδηγείτε και στο μακρινό μέλλον, η βρετανική Lunaz έχει την λύση του εξηλεκτρισμού του!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
μετατροπή συμβατικά αυτοκίνητα σε ηλεκτρικά

Με έδρα στο Silverstone της Αγγλίας, η βρετανική Lunaz μας είναι ήδη γνωστή από τις μετατροπές που πραγματοποιεί σε κλασικές Rolls-Royce κάνοντας τες αμιγώς ηλεκτρικές. Τώρα οι Βρετανοί δίνουν ηλεκτρική παράταση ζωής και σε ένα από τα πιο εμβληματικά μοντέλα των τεσσάρων τροχών, στο Range Rover, αναλαμβάνονται την μετατροπή του σε αμιγώς ηλεκτρικό, αντί φυσικά και του ανάλογου αντίτιμου.

Μάλιστα η Lunaz προσφέρει δύο διαφορετικές εκδόσεις με ονομασία “Town” και “Country”, με την πρώτη να δίνει έμφαση στην άνεση που προσφέρει στους επιβαίνοντες η δεύτερη σειρά καθισμάτων και τη χρήση του ηλεκτρικού Range Rover με σοφέρ στο τιμόνι.

Διαβάστε επίσης: Το Ranger Rover Velar και ως plug-in ηλεκτρικό

Οι Βρετανοί δεν αναλώνονται απλώς στην τοποθέτηση ενός ηλεκτρικού συστήματος στα κλασικά Ranger Rover αλλά αναλαμβάνουν την πλήρη μετατροπή τους που συνοδεύεται από αναπαλαίωση αλλά και αναβάθμιση τους, σε διάφορους τομείς, όπως για παράδειγμα είναι αυτός της ανάρτησης και του συστήματος πέδησης, των επενδύσεων στο εσωτερικό αλλά και του εξοπλισμού. Νέας τεχνολογίας κλιματισμός και σύστημα πολυμέσων έρχεται να προστεθεί στις ανέσεις που απολαμβάνουν οι επιβαίνοντες με την 4κίνηση να διατηρείται.

Διαβάστε επίσης: Νέοι diesel κινητήρες έως 350 ίππους για το Range Rover Sport

Η τιμή για την μετατροπή ανέρχεται στο δυσθεώρητο ποσό των 268.000 ευρώ για ένα ουσιαστικά “καινούριο” ηλεκτρικό Ranger Rover και η παραγωγή για τα πρώτα 50 αντίτυπα έχει ξεκινήσει. Λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την αυτονομία των ηλεκτρικών Ranger Rover Classic δεν έχουν γίνει γνωστές με τις λεπτομέρειες να αποκαλύπτονται προφανώς σε εκείνους που εκδηλώνουν άμεσα το ενδιαφέρον τους.

Οι πρώτες παραδόσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι του 2021. Όσοι πιστοί προσέλθετε…

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr