Ολοκαίνουρια Land Rover Defender φυλάχθηκαν για χρόνια και τώρα πωλούνται

Η παραγωγή ολοκληρώθηκε το 2016, μία βρετανική εταιρεία όμως προσφέρει την δυνατότητα απόκτησής τους. Δείτε τι συνέβη με αυτά τα 16 Land Rover Defender...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Land Rover Defender

Το Land Rover Defender είναι ένα αυτοκίνητο που αγαπήθηκε ιδιαίτερα για τον “hardcore” χαρακτήρα του, έμεινε στην παραγωγή από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 μέχρι και το πρόσφατο 2016. Πλέον, η απόκτηση δεν είναι εφικτή από την επίσημη εταιρεία, αλλά οι Βρετανοί της Twisted Automotive έχουν τη λύση. Πάμε να δούμε περί τίνος πρόκειται!

Στην προκειμένη περίπτωση δεν έχουμε ακόμα ένα “barn find”. Αυτά τα αυτοκίνητα δεν βρέθηκαν κάπου, αλλά αγοράστηκαν το 2016 από την εν λόγω εταιρεία, φυλάχθηκαν ευλαβικά και είναι σε κυριολεκτικά άριστη κατάσταση με απειροελάχιστα χλμ. στο κοντέρ. Η Twisted Automotive ειδικεύεται στα συγκεκριμένα αυτοκίνητα και πραγματοποιεί βελτιώσεις τους.

Απέκτησε, λοιπόν, 16 από τα τελευταία Land Rover Defender πριν ολοκληρωθεί η παραγωγή, τώρα τα πουλάει και το καθένα έχει τις δικές της “πινελιές”. Εννοείται ότι δίνει την ευκαιρία στους τυχερούς ιδιοκτήτες να διαμορφώσουν το αυτοκίνητό τους όπως αυτοί θέλουν. Αφορμή για το όλο εγχείρημα στάθηκε η επέτειος 40 ετών από το πρώτο Defender 110S, που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2023. Τότε θα γίνουν και οι παραδόσεις των 16 αυτοκινήτων που βλέπετε.


Όπως μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας πατώντας εδώ, η συλλογή περιλαμβάνει 5θέσιες, αλλά και 7θέσιες εκδόσεις και οι τιμές ξεκινούν από τις 135.000 βρετανικές λίρες, δηλαδή περίπου 154.000 ευρώ (ήδη κάποια έχουν πωληθεί).

Πηγή: twisted.co.uk

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.