Αυτό είναι το νέο σήμα της Porsche – Σε ποια μοντέλα της θα το βλέπουμε

Θέλοντας να ξεχωρίσει τα ιδιαίτερα μοντέλα της, η Porsche λανσάρει ένα διαφορετικό σήμα γι' αυτά. Δείτε που ξεχωρίζει και πότε θα το δούμε για πρώτη φορά!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Porsche

Όπως σίγουρα έχετε παρατηρήσει, το χρυσό είναι ένα χρώμα που “πρωταγωνιστεί” επάνω στο σήμα της Porsche. Κάτι τέτοιο, σύντομα θα αλλάξει, τουλάχιστον για τις Turbo εκδόσεις της εταιρείας!

Δείτε επίσης: Το νέο μοντέλο της Porsche με τις τρεις οθόνες… 

Το νέο σήμα που βλέπετε ονομάζεται “Turbonite” και θα το συναντάμε αποκλειστικά στις Turbo εκδόσεις της γερμανικής εταιρείας. Το επίσημο ντεμπούτο θα γίνει στη νέα γενιά της Porsche Panamera. Σημαντική του διαφορά συγκριτικά με αυτό που ξέρουμε μέχρι σήμερα είναι ασφαλώς το χρώμα, με το χρυσό να δίνει τη θέση του σε ένα ματ γκρι χρωματισμό. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αρκετά πιο “σκοτεινό”.


“Για σχεδόν 50 χρόνια, τα μοντέλα Turbo απολαμβάνουν μια εξέχουσα θέση στη γκάμα της Porsche. Πλέον, αυτά τα μοντέλα θα φέρουν έναν νέο χρωματικό τόνο. Ονομάζεται Turbonite και θα κυριαρχεί έναντι του χρυσού”, αναφέρει χαρακτηριστικά η Porsche στο δελτίο τύπου της. Επιπλέον, έγινε σαφές ότι κατόπιν επιλογής το χρώμα Turbonite θα είναι διαθέσιμο και για άλλα εξαρτήματα των Turbo εκδόσεων της εταιρείας, όπως για παράδειγμα τις ζάντες.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η ονομασία Turbo ήρθε για πρώτη φορά το μακρινό 1974, όταν παρουσιάστηκε η πρώτη υπερτροφοδοτούμενη Porsche 911. To νέο σήμα θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του κατά την αποκάλυψη της νέας Porsche Panamera στις 24 Νοεμβρίου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.