Αυτό είναι το πιο εντυπωσιακό “υποβρύχιο” parking (+video)

Είναι το μεγαλύτερο parking ποδηλάτων του Άμστερνταμ και η σχεδίασή του εντυπωσιάζει. Ώρα για μία σύντομη ξενάγηση...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
parking

Το Άμστερνταμ είναι η πόλη με τα περισσότερα ποδήλατα ανά κάτοικο στην Ευρώπη, συνεπώς θα πρέπει να υπάρχει επαρκής χώρος για την στάθμευσή τους. Αυτή τη φορά θα γνωρίσουμε ίσως το πιο εντυπωσιακό parking ποδηλάτων, μιας και έχει κατασκευαστεί κάτω από τη θάλασσα.

Οι “δίδυμοι πύργοι” στάθμευσης: Το πιο εντυπωσιακό parking στον κόσμο! (+video)

Ονομάζεται Stationsplein, άνοιξε για το κοινό τον περασμένο μήνα και αποτελεί ακόμα μία απόδειξη της έμφασης που δίνει η πόλη στην διευκόλυνση των ποδηλατών. Το εν λόγω parking έχει χωρητικότητας 7.000 ποδηλάτων, ενώ σύντομα θα υπάρξει και περαιτέρω επέκτασή του που θα προσθέσει ακόμα 4.000 θέσεις κάνοντάς τες συνολικά 11.000.


Το συγκεκριμένο έργο έρχεται να βελτιώσει την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη με τα ποδήλατα. Μάλιστα, στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας αντιμετωπίζουν πρόβλημα και οι οδοκαθαριστές λόγω των αμέτρητων ποδηλάτων επάνω σε πεζοδρόμια.

Όπως θα δείτε, το διώροφο έργο κόστισε 15 εκατ. ευρώ, κυρίως λόγω της δυσκολίας κατασκευής κάτω από το νερό, αλλά είναι ιδιαίτερα καλαίσθητο. Υπάρχουν ειδικές θήκες κλειδώματος για τα ποδήλατα, όμορφες κολόνες και γκράφιτι, ενώ δεν απουσιάζουν και κάποια μικρά μαγαζιά που πωλούν αξεσουάρ και ανταλλακτικά ποδηλάτων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.