Αυτό είναι το πιο εξωτικό κλειδί του κόσμου (+video)

Ένα εξωτικό αυτοκίνητο δεν θα μπορούσε να μην συνοδεύεται από αντίστοιχης σχεδίασης κλειδί. Ώρα για το απόλυτο unboxing...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
κλειδί Koenigsegg

Το κλειδί είναι ένα αξεσουάρ που μπορεί να μην σχετίζεται ουσιαστικά με το αυτοκίνητο, αλλά οι εταιρείες δεν παύουν να δίνουν έμφαση στην σχεδίασή του. Σήμερα, υπάρχουν απλά στην εμφάνιση κλειδιά, αλλά και εξωτικά. Αυτό που θα δούμε ανήκει ξεκάθαρα στην δεύτερη κατηγορία, με την Koenigsegg να έχει δημιουργήσει ένα μοναδικής ομορφιάς κλειδί και μία απίστευτη θήκη.

Διαβάστε επίσης: Είναι αυτός ο κινητήρας παραγωγής που στροφάρει ταχύτερα; (+video) 

Το video που θα δούμε δημοσιεύθηκε στον επίσημο λογαριασμό της σουηδικής εταιρείας και δείχνει ουσιαστικά την διαδικασία του unboxing. Αρχικά, η Koenigsegg προβάλλει την θήκη, η οποίο μόνο απλή δεν είναι. Έχει κατασκευαστεί από ανθρακονήματα και αλουμίνιο στα άκρα, ενώ στο κάτω τμήμα υπάρχει η υπογραφή του ιδρυτή της εταιρείας, Christian Von Koenigsegg.


Ανοίγοντας την κυλινδρική θήκη, αποκαλύπτεται μία πολύ ιδιαίτερη βάση τοποθέτησης του κλειδιού, η οποία έχει κατασκευαστεί εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο. Με το άνοιγμα αυτής της βάσης στήριξης εμφανίζεται το κλειδί, το οποίο είναι ομολογουμένως ένα από τα πιο όμορφα και περίεργα στον κόσμο.

Πριν πάμε στο video, να υπενθυμίσουμε πως η Koenigsegg Jesko θα παραχθεί σε 125 αντίτυπα και η τιμή της υπολογίζεται περί τα 3 εκατομμύρια δολάρια. Εξοπλίζεται με 5λιτρο V8 κινητήρα, ο οποίος λειτουργεί με δύο τούρμπο. Η ισχύς του φτάνει στους 1280 ίππους με πίεση 1,7 bar και βενζίνη 95 οκτανίων, ενώ μπορεί να αυξηθεί στους 1600 ίππους, όταν η πίεση αυξηθεί στα 2,2 bar και χρησιμοποιηθεί βιοκαύσιμο E85.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Koenigsegg (@koenigsegg)

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.