Είναι αυτός ο κινητήρας παραγωγής που στροφάρει ταχύτερα; (+video)

Από το ρελαντί μέχρι τον κόφτη σε 213 χιλιοστά του δευτερολέπτου! Μία απίστευτη επίδοση από το μηχανολογικό θαύμα των 1.600 ίππων...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Koenigsegg Jesko

Έχουμε ακούσει κατά καιρούς διαφόρων ειδών ρεκόρ από αυτοκίνητα, άλλα πιο διαδεδομένα, όπως για παράδειγμα το 0-100 χλμ./ώρα ή ο γύρος σε κάποια πίστα, και άλλα πιο άγνωστα, όπως το μέγιστο όριο περιστροφής ενός κινητήρα. Αυτή τη φορά, μία εταιρεία ισχυρίζεται ότι πέτυχε ένα νέο ρεκόρ ταχύτητας… στροφαρίσματος! Ας δούμε ποια είναι και τι ακριβώς κατάφερε.

Koenigsegg Jesko: Το hypercar των 1600 ίππων (+videos)

Ο λόγος για την Koenigsegg και πιο συγκεκριμένα το μοντέλο Koenigsegg Jesko. Φέρει κινητήρα που φτάνει από το ρελαντί μέχρι τον κόφτη σε μόλις 213 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Όπως θα δείτε στο video που δημοσιεύθηκε στο επίσημο κανάλι της εταιρείας, ο δημοφιλής Christian Von Koenigsegg τονίζει ότι είναι η κορυφαία επίδοση που έχει επιτευχθεί ποτέ.

Υπενθυμίζουμε ότι η Koenigsegg Jesko είναι η ναυαρχίδα της σουηδικής εταιρείας, εξοπλίζεται με 5λιτρο V8 κινητήρα, ο οποίος λειτουργεί με δύο τούρμπο. Η ισχύς του φτάνει στους 1280 ίππους με πίεση 1,7 bar και βενζίνη 95 οκτανίων, ενώ μπορεί να αυξηθεί στους 1600 ίππους, όταν η πίεση αυξηθεί στα 2,2 bar και χρησιμοποιηθεί βιοκαύσιμο E85. Το όριο περιστροφής του κινητήρα είναι οι 8.500 σ.α.λ. όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται εν κινήσει και 7.500 όταν είναι ακίνητο.

Πριν δείτε το video, αξίζει να αναφέρουμε ότι εξαιρετική επίδοση στο στροφάρισμα είχε πετύχει στο παρελθόν και το Lexus LFA. Μόλις 0,6 δλ. ήταν αρκετά ώστε να φτάσει από το ρελαντί στον κόφτη των 9.000 σ.α.λ. Μάλιστα, επικρατεί μία φήμη ότι ήταν τόσο γρήγορη η αύξηση των στροφών που η εταιρεία αναγκάστηκε να τοποθετήσει ψηφιακό στροφόμετρο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.