Koenigsegg Jesko: Το hypercar των 1600 ίππων (+videos)

Η σουηδική μάρκα έκανε την υπέρβαση με το Koenninseng Jesko, ένα υπεραυτοκίνητο με ισχύ που φτάνει τους 1600 ίππους και τελική ταχύτητα, η οποία αναμένεται να αγγίξει στα 482 χιλιόμετρα/ώρα

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ένα hypercar για λίγους παρουσίασε στην 89η Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης που διεξάγεται αυτές τις ημέρες, η σουηδική Koenigsegg. Το Koenigsegg Jesko, αποτελεί ουσιαστικά διάδοχο του Agera RS και υπόσχεται να φτάσει σε ακόμη μεγαλύτερα ύψη, όσον αφορά στις επιδόσεις του. Τέτοιο ύψος αφορά στην τελική του ταχύτητα, που προσδωκάται στα 482 χλμ./ώρα και εφόσον επιτευχθεί, θα καταστήσει το Jesko στο πρώτο όχημα που ακουμπάει στο φράγμα των 300 μιλίων/ώρα.

Το Koenigsegg Jesko ονομάστηκε έτσι προς τιμήν του Jesko von Koenigsegg, πατέρα του ιδρυτή της εταιρείας, Christian. Έχοντας μεγάλη παράδοση στην κατασκευή κινητήρων, η Koenigsegg έκανε ξανά το… θαύμα της. Το Jesko εξοπλίζεται με νέο 5λιτρο V8 κινητήρα, ο οποίος λειτουργεί με δύο τούρμπο. Η ισχύς του φτάνει στους 1280 ίππους με πίεση 1,7 bar και βενζίνη 95 οκτανίων, ενώ μπορεί να αυξηθεί στους 1600 ίππους, όταν η πίεση αυξηθεί στα 2,2 bar και χρησιμοποιηθεί βιοκαύσιμο E85. Με όριο στροφών στις 8500 και ροπή μεταξύ 1000 και 1500 Nm, ανάλογα με το καύσιμο που χρησιμοποιείται, είναι φανερό πως το Jesko εκτινάσσει τις επιδόσεις του σε άλλα επίπεδα.


Η μετάδοση της κίνησης γίνεται μέσω ενός πρωτοποριακού 9τάχυτου κιβωτίου ταχυτήτων, το οποίο αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου από την Koenigsegg. Το κιβώτιο LST (Light Speed Transmission) έχει βάρος μόλις 90 κιλών και αποτελεί, σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, τη μεγαλύτερη εξέλιξη στον τομέα των κιβωτίων, μετά την εμφάνιση του διπλού συμπλέκτη. Ο λόγος είναι ότι διαθέτει επτά δίσκους, οι οποίοι συνεργάζονται και χάρη στην έξυπνη τεχνολογία UPOD (Ultimate Power On Demand) πετυχαίνουν αλλαγές σχέσεων σε ελάχιστο χρόνο, που υπολογίζεται στα 20 milliseconds (0,02 δευτερόλεπτα).

Προηγμένης τεχνολογίας συνέχεια, με το Koenigsegg Jesko να διαθέτει ενεργό σύστημα διεύθυνσης στους πίσω τροχούς, για βέλτιστη απόκριση του συστήματος διεύθυνσης. Όσο για την αεροδυναμική; Το σουηδικό υπεραυτοκίνητο διαθέτει πίσω αεροτομή δύο επιπέδων, ενώ η τιμή της κάθετης δύναμης είναι στα 250 χλμ./ώρα είναι 800 κιλά, τη στιγμή που φτάνει στα 1000 κιλά, όταν το αυτοκίνητο κινείται με 275 χλμ./ώρα. Η μέγιστη κάθετη δύναμη, σύμφωνα με την Koenigsegg, φτάνει στα 1400 κιλά, χωρίς να έχει ανακοινωθεί η ακριβής ταχύτητα που επιτυγχάνεται αυτή η τιμή.

Το Koenigsegg Jesko θα παραχθεί σε 125 αντίτυπα και η τιμή του υπολογίζεται περί τα 3 εκατομμύρια δολάρια.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

E-mail: [email protected]