Αυτό είναι το Πρόσωπο της Χρονιάς στα Αυτοκίνητα το 2023

Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος και επικεφαλής του Παγκόσμιου Κέντρο Σχεδιασμού των Hyundai και Genesis, SangYup Lee, πήρε το βραβείο World Car Person of the Year για το 2023.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Hyundai N Vision 74 Quattroruote 2023

Ειδικότερα, ο SangYup Lee του Hyundai Group, ανακηρύχθηκε Πρόσωπο της Χρονιάς 2023 για την Αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως, σύμφωνα με την κριτική επιτροπή των World Car Awards (WCA) που εκπροσωπείται από περισσότερους από 100 ειδικούς του κλάδου και δημοσιογράφους.

Διαβάστε επίσης: Η εταιρεία που δεσμεύεται να κρατήσει “ζωντανά” φυσικά κουμπιά και διακόπτες

Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη του βραβείου World Car Person of the Year για τον όμιλο της Hyundai με τον Luc Donckerwolke, τον πρόεδρο και επικεφαλής του Δημιουργικού Τμήματος των Κορεατών να αποτελεί τον περσινό νικητή.


 

Φέτος, ο θεσμός World Car Awards (WCA) βράβευσε τον Lee για την δημιουργικότητά του όπως αυτή “αποτυπώθηκε” σε πρωτότυπα και αυτοκίνητα παραγωγής που παρουσιάστηκαν τη χρονιά που μας πέρασε, στα οποία συμπεριλαμβάνονται το Hyundai Ioniq 6, το νέο Kona και το πρωτότυπο “rolling lab” N Vision 74.

Διαβάστε επίσης – JATO: Αυτό είναι το compact SUV με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη

Η κριτική επιτροπή σημείωσε ότι η ισχυρή σχεδιαστική φιλοσοφία, το όραμα και η ηγετική ικανότητα του Lee συνέβαλαν καθοριστικά στη διαμόρφωση της νέας σχεδιαστικής γλώσσας της Hyundai και αυτοί ήταν μερικοί από τους λόγους που οδήγησαν στην απονομή του βραβείου σε αυτόν.

“Αυτή η τιμή δεν αφορά στην αναγνώριση ενός ατόμου, αλλά είναι η απόδειξη ενός κοινού συλλογικού πάθους για δημιουργικότητα που ενθαρρύνεται από την αφοσίωση της ανώτατης διοίκησης της Hyundai που μας έθεσε υψηλού στόχου”, δήλωσε ο Lee και πρόσθεσε: “Είναι η ακλόνητη δέσμευση πολλών ταλαντούχων ανθρώπων που συμβάλλουν στο να γίνει το Hyundai Design αυτό που είναι σήμερα”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.