Η εταιρεία που δεσμεύεται να κρατήσει “ζωντανά” φυσικά κουμπιά και διακόπτες

Λειτουργίες που γίνονται εν κινήσει, όπως η ρύθμιση του ήχου ή του κλιματισμού πρέπει να μην εκτελούνται μέσω οθόνης αφής. Μία εταιρεία δεσμεύτηκε γι' αυτό!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Hyundai Pay

Σε μία περίοδο που βλέπουμε το μέγεθος της οθόνης αφής να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι για την προώθηση των μοντέλων, η Hyundai δεσμεύεται ότι θα κρατήσει “ζωντανά” τα φυσικά κουμπιά και τους διακόπτες για όσο περισσότερο μπορεί. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την προσπάθειά της κάνει τους οδηγούς να στρέφουν την προσοχή τους στον δρόμο και όχι στην κονσόλα του οχήματος.

Διαβάστε επίσης: Οθόνη αφής Vs “φυσικά” κουμπιά – Η νέα έρευνα που προβληματίζει!

Κατά την παρουσίαση του νέου Hyundai Kona, o επικεφαλής σχεδίασης εσωτερικού της εταιρείας, Sang Yup Lee, δεν έχασε την ευκαιρία να διατυπώσει την άποψή του για τις οθόνες. “Όταν οδηγείς, είναι δύσκολο να ελέγξεις λειτουργίες από την οθόνη αφής”, ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι πρόκειται για μία συνειδητή επιλογή με γνώμονα την βελτίωση της ασφάλειας.


Πράγματι, στα μοντέλα της Hyundai μέχρι σήμερα συναντάμε φυσικά κουμπιά και διακόπτες για τον έλεγχο πολλών λειτουργιών. Ενδεικτικά, έχει διατηρηθεί ο περιστροφικός διακόπτης για την ένταση του ήχου, καθώς επίσης και για την αλλαγή σταθμού. Επίσης, ο έλεγχος του κλιματισμού γίνεται χωρίς να χαθεί η προσοχή από τον δρόμο, μιας και υπάρχουν κουμπιά για τις πιο βασικές λειτουργίες.

Παρ’ όλα αυτά, το περιβάλλον εξακολουθεί να είναι πλήρως ψηφιακό και σύγχρονο με μεγάλη οθόνη αφής, αλλά και μία δεύτερη οθόνη σε ρόλο πίνακα οργάνων στις πιο πλούσιες εκδόσεις.

Πηγή: carsguide.com.au

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.