Αυτό ήταν το καλύτερο “περίπτερο” στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης

Η 89η έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης είναι πλέον παρελθόν και οι εταιρείες αυτοκινήτου ετοιμάζονται για τη Νέα Υόρκη. Ποια μάρκα είχε όμως το καλύτερο σταντ;

Βρείτε μας στο

Όπως κάθε χρόνο από το 2004 και έπειτα, έτσι και φέτος, μία ομάδα ειδικών, επαγγελματιών διαφημιστών και επικοινωνιολόγων, ψήφισε το καλύτερο περίπτερο στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

Αυτή τη φορά το σχετικό βραβείο απονεμήθηκε στη Citroen, η οποία εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή με τον τρόπο που κατάφερε στον εκθεσιακό της χώρο να συνδυάσει παρελθόν, παρόν και μέλλον, παραμένοντας φιλική για το κοινό χρησιμοποιώντας παράλληλα ποιοτικά έπιπλα και όχι μόνο.

Το “La Maison Citroenόπως ονόμασε η γαλλική μάρκα το περίπτερό της, στην φετινή έκθεση της Γενεύης, ήταν ένα εντυπωσιακό μέρος, το οποίο συνδύασε εκτός όλων των παραπάνω στοιχείων που προαναφέραμε, άνεση, δυναμισμό, μοντέρνα και ζεστή εμφάνιση, αλλά και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Ο χώρος ήταν σχεδιασμένος ως ένα μέρος για να ζεις αλλά και να μαθαίνεις παράλληλα, έχοντας μία μοναδική αρχιτεκτονική η οποία δημιούργησε τον απαραίτητο χώρο για το πρωτότυπο Ami One, ώστε αυτό να κινείται ελεύθερα μέσα στο πλήθος.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr